Σούπερ Λίγκα: Ηρακλής-Πανσερραϊκός 1-1

Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2010 20:14
UPD:18/10/2010 12:01

Ο παίκτης του Ηρακλή Κάρλος Καρλίνιος μάχεται για την κατοχή της μπάλας με τον παίκτη του Πανσερραϊκού Σέζαρ Κάστρο κατά την διάρκεια του αγώνα Ηρακλής - Πανσερραϊκος για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα στο Καυτανζόγλειο Στάδιο στη Θεσσαλονίκη.

A- A A+

Με γκολ στις καθυστερήσεις ο Πανσερραϊκός κατάφερε και «έκλεψε» το βαθμό της ισοπαλίας από τον Ηρακλή μέσα στο Καυτανζόγλειο (1-1).

Η λάθος έξοδος του Ελευθερόπουλου και η προβολή του Παπάζογλου στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων λύτρωσαν τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είχαν βρεθεί από νωρίς πίσω στο σκορ.

Ο «γηραιός» είχε προηγηθεί στο 11ο λεπτό με δυνατό σουτ του Σολτάνι έξω από την περιοχή, όμως δεν εκμεταλλεύτηκε ούτε το πλεονέκτημα της έδρας, ούτε το προβάδισμά του για να πετύχει και κάποιο δεύτερο τέρμα που θα του εξασφάλιζε τη νίκη.

Έτσι, οι παίκτες του Πανσερραϊκού πίεσαν και εν τέλει δικαιώθηκαν από την εξέλιξη του αγώνα.

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος, Κατσαμπής, Χοσέμι, Αραμπατζής, Κανακούδης, Καρλίνιος, Ντάνι, Σίσιτς (65' Στζότ), Σολτάνι (89' Βουτσιάς), Μάρα (70' Κομπαγιάσι), Ιάκομπ

Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Ράντμαν, ¶μο, Κάστρο, Μπέλιτς, Παντελιάδης (83' Ντιόγκο), Νταλέ, Μαβενέ, Παπάζογλου, Σουμπίνιο (73' Γεωργιάδης), Λεοζίνιο, Αμπουμπακάρι (46' Ανάκογλου)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις