Σούπερ Λίγκα: ΑΕΛ-Αστέρας Τρίπολης 0-2

Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2010 20:19
UPD:18/10/2010 11:57

Την πρώτη του νίκη επί της ΑΕΛ πανηγύρισε ο Αστέρας Τρίπολη, ο οποίος ήταν ασταμάτητος και επιβλήθηκε με 2-0 των «βυσσινί» μέσα στο «Αλκαζάρ».

A- A A+

Την πρώτη του νίκη επί της ΑΕΛ πανηγύρισε ο Αστέρας Τρίπολη, ο οποίος ήταν ασταμάτητος και επιβλήθηκε με 2-0 των «βυσσινί» μέσα στο «Αλκαζάρ».

Ο Κρις στο 39' με όμορφο γυριστό πλασέ νίκησε τον Βιέρα, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του Βαγγέλλη Βλάχου και δυο λεπτά αργότερα ο Ρομπέρτο βγήκε πίσω από την άμυνα των γηπεδούχων και με σουτ που κόντραρε και στον Ταυλαρίδη έστειλε τη μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα.

Η εξέλιξη αυτή «πάγωσε» την ΑΕΛ, η οποία μέχρι σε εκείνο το σημείο φάνηκε να ελέγχει το ρυθμό του αγώνα, ενώ είχε και χαμένο πέναλτι με τον Μετίν μόλις στο 11' για χέρι του Μπαρτολίνι μέσα στην περιοχή (στη φάση, μάλιστα, αυτή ο Αστέρας έχασε και τον προπονητή του, καθώς ο Βλάχος αποβλήθηκε για διαμαρτυρία κατά του διαιτητή).

Οι φιλοξενούμενοι, λοιπόν, ήταν αυτοί που βγήκαν μπροστά και στην επανάληψη, φτάνοντας κοντά και σε τρίτο γκολ.

Η ΑΕΛ ξύπνησε μόνο στο τελευταίο τέταρτο, όμως, τότε ήταν αργά.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Γιάννης Παπακώστας): Βιέρα, Βενετίδης, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Ταλ (73' Βελάσκο), Σίμιτς, Γκέρεμι (46' Αμπουχατζίρα), Κουζέν, Μετίν, Ρομέου, Πούρι (46' Κανόμπιο)

Αστέρας Τρίπολης (Βαγγέλης Βλάχος): Ντεγκρά, Αργυρόπουλος (60' Φυτανίδης), Ουριμπάρι, Πουλίδο, Μπαρτολίνι, Λαδάκης, Κρις, Αράς (72' Φορτούνης), Καρέρα, Ρομπέρτο (89' Σκόνδρας), Ροζέιρο

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις