Ευχές Γ. Καρατζαφέρη στον Κων. Μητσοτάκη με «καρφιά» για ΝΔ

Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2010 16:14
UPD:17:47

«Σας εύχομαι μακροημέρευση, με την πνευματική καθαρότητα που σήμερα διαθέτετε, με την ευθυκρισία που σας διακρίνει και με την ευρυχωρία αισθημάτων που αχθοφορείτε», επισημαίνει μεταξύ άλλων στην επιστολή του ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

A- A A+

Ευχετήρια επιστολή στον πρώην πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη για τα σημερινά 92α γενέθλιά του, απέστειλε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης, αφήνοντας ταυτόχρονα αιχμές κατά της Νέας Δημοκρατίας και αρκετών στελεχών της.

«Σας εύχομαι μακροημέρευση, με την πνευματική καθαρότητα που σήμερα διαθέτετε, με την ευθυκρισία που σας διακρίνει και με την ευρυχωρία αισθημάτων που αχθοφορείτε», επισημαίνει μεταξύ άλλων στην επιστολή του ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ και συμπληρώνει με νόημα: «όσον αφορά κάποια απολωλότα πρόβατα, μην τα συνερίζεστε, «ου γαρ οίδασι τι λέγουσι και τι ποιούσι».

Σχολιάζει δε με το δικό του τρόπο στην επίμαχη φράση «Καληνύχτα σας κ. Μητσοτάκη», με την οποία είχε απαντήσει η ΝΔ στο πρώην πρωθυπουργό, όταν ο κ. Μητσοτάκης είχε επιτεθεί στον κ. Σαμαρά.

«Καλημέρα σας κ. πρόεδρε», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Καρατζαφέρης και συνεχίζει: «Σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που δώσατε την περίοδο της παντοδυναμίας σε πολλούς από τους πρωταγωνιστές του σήμερα, όπως ο Αντώνης Σαμαράς, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο πρόεδρος του ιδρύματος "Κ. Καραμανλής" Βαγγέλης Μειμαράκης, ο υπογράφων κ.α.».

Η απάντηση του Κ. Μητσοτάκη

«Ο κ. Καρατζαφέρης είχε την καλοσύνη να μου ευχηθεί για τα σημερινά γενέθλιά μου. Τον ευχαριστώ θερμά για τις ειλικρινείς ευχές του, το κείμενο, όμως, της επιστολής του δεν θα το σχολιάσω».

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή