Γ.Πεταλωτής: Ας παραδεχτούν έστω και τώρα τις τραγικές ευθύνες τους

Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2010 12:00
A- A A+

Ο ελληνικός λαός θα περίμενε από την -τρεις φορές αποχωρούσα από τη Βουλή- ΝΔ να παραδεχτεί, έστω και τώρα, τις τραγικές ευθύνες της στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου, παρατήρησε ο κυβέρνητικός εκπρόσωπος σχολιάζοντας τις αντιδράσεις στελεχών της ΝΔ για το πόρισμα του ΠΑΣΟΚ και την παραπομπή των πρώην υπουργών.

O κυβέρνητικός εκπρόσωπος κ. Πεταλωτής.

Αντί να βρίσκεται στην προκαταρκτική επιτροπή και να συμβάλλει στην αποκάλυψη της αλήθειας, η ΝΔ προτίμησε να ψεύδεται και να επιχειρεί να παραπλανήσει τους Έλληνες πολίτες, υποστήριξε ο κ. Πεταλωτής και πρόσθεσε για την αντίδραση της Ρηγίλλης:

«Προτίμησε η ΝΔ να αποδίδει σε “εμπάθεια” του ΠΑΣΟΚ τη λεηλασία του δημόσιου πλούτου από πρώην υπουργούς της, “ανακαλύπτοντας” μετά από τόσα χρόνια την, δήθεν, ανυπαρξία ζημίας του Δημοσίου και συνεπώς την ανυπαρξία σκανδάλου. Κάτι που φυσικά έχει αποδειχθεί μέσα από δεκάδες διαδικασίες μέχρι τώρα, αφού απλούστατα, ανταλλάχθηκε περιουσία του Δημοσίου με περιουσία του Δημοσίου».

«Πριν όμως μιλήσουν για δήθεν “σκευωρία” και “εμπάθεια”, ας δικαιολογήσουν στους πολίτες, γιατί ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Καραμανλής μίλησε για “σκανδαλώδη υπόθεση” και γιατί ο κ. Σαμαράς απομάκρυνε τους πρώην υπουργούς της ΝΔ με συνοπτικές διαδικασίες, θεωρώντας τους “βαρίδια”», κατέληξε στη δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή