Νιόπλιας: «Σαν σε παιχνίδι Παγκοσμίου Κυπέλλου»

Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2010 17:52

«Δε μπορούμε να μιλάμε για τελικούς. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, συγκρίνεται σχεδόν με παιχνίδι Παγκοσμίου Κυπέλλου σε αυτό το επίπεδο», τόνισε ο τεχνικός των «πρασίνων».

A- A A+

Με παιχνίδι Μουντιάλ παρομοίασε ο Νίκος Νιόπλιας τη δυσκολία της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Ρούμπιν Καζάν την Τετάρτη το βράδυ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Παρόλα αυτά, ο Έλληνας τεχνικός δεν θέλησε να χαρακτηρίσει το ματς τελικό, παρότι σε ενδεχόμενο ήττας η ομάδα του είναι με το ένα πόδι εκτός συνέχειας.

Ν. Νιόπλιας: Νίκη οπωσδήποτε

Ν. Νιόπλιας: Νίκη οπωσδήποτε

«Δε μπορούμε να μιλάμε για τελικούς. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, συγκρίνεται σχεδόν με παιχνίδι Παγκοσμίου Κυπέλλου σε αυτό το επίπεδο».

Τα τελευταία αποτελέσματα των «πρασίνων» στο ελληνικό πρωτάθλημα σε συνδυασμό με τις καλές εμφανίσεις της ομάδας είχαν ως αποτέλεσμα η ψυχολογία των παικτών Παναθηναϊκού να βελτιωθεί. Σε κάθε περίπτωση, όμως, ο Νιόπλιας επέστησε την προσοχή πως το Champions League είναι κάτι τελείως διαφορετικό.

«Τα αποτελέσματα στο ελληνικό πρωτάθλημα ήταν καλά. Πήραμε αποτελέσματα με καλές εμφανίσεις. Μπορούμε να πούμε ότι κάναμε βήματα προόδου. Μιλάμε όμως για δυο διαφορετικά επίπεδα ποδοσφαίρου. ¶λλο το ελληνικό ποδόσφαιρο και άλλο το Champions League».

Σε ερώτηση για τη γνώμη του σχετικά με τη ρωσική ομάδα, είπε: «Η εικόνα που έχουμε για την Ρουμπίν είναι καλή Θέλουν να διακριθούν και παικτικά και είναι σε καλό επίπεδο. Θα δώσουν μεγάλο βάρος στο Champions League γιατί το ρωσικό πρωτάθλημα είναι υπόθεση της Ζενίτ».

Όσο για το που θα κριθεί το παιχνίδι, για άλλο ένα ματς στη διοργάνωση τόνισε πως σημαντικό είναι η αποφυγή σχεδόν όλων των λαθών που θα μπορούσαν να γίνουν. «Το επίπεδο είναι υψηλό και τα λάθη δεν συγχωρούνται εύκολα».

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών ο Λουκάς Βύντρας τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα τα έδιναν όλα για τη νίκη, είτε είχαν κερδίσει, είτε όχι με την Κοπεγχάγη, αλλά υποστήριξε πως ακόμα και σε περίπτωση ήττας ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Λ. Βύντρα: Παιχνίδι με παιχνίδι βελτιωνόμαστε

Λ. Βύντρα: Παιχνίδι με παιχνίδι βελτιωνόμαστε

«Όχι δεν συμφωνώ με Σισέ (με τα όσα δήλωσε περί τελικού). Δε νομίζω, πάντως, ότι αν κερδίζαμε την Κοπεγχάγη θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαλαροί με τη Ρουμπίν. Η νίκη είναι ο στόχος μας. Θα πρέπει να τον υλοποιήσουμε».

Όσο για το ποια είναι η γνώμη του για τη Ρουμπίν. «Έχουν καλούς παίκτες και πολύ καλό σύνολο».

Μ.Π.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις