Ρωσική κριτική στον προπονητή της Ρούμπιν για μια επίσκεψη στην Ακρόπολη

Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2010 18:09

Η όχι και τόσο καλή πορεία της Ρούμπιν στο ρωσικό πρωτάθλημα είχε ως αποτέλεσμα ο προπονητής της, Κούρμπαν Μπερντίεφ, να δεχθεί άκρως επιθετικές ερωτήσεις από τους Ρώσους δημοσιογράφους. Αφορμή στάθηκε μια βόλτα που πραγματοποίησε ο ίδιος και οι ποδοσφαιριστές του στην Ακρόπολη.

A- A A+

Η όχι και τόσο καλή πορεία της Ρούμπιν στο ρωσικό πρωτάθλημα είχε ως αποτέλεσμα ο προπονητής της, Κούρμπαν Μπερντίεφ, να δεχθεί άκρως επιθετικές ερωτήσεις στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για το αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Αφορμή στάθηκε μια βόλτα που πραγματοποίησε ο ίδιος και οι ποδοσφαιριστές του στην Ακρόπολη, θέμα στο οποίο γυρνούσαν ξανά και ξανά οι Ρώσοι δημοσιογράφοι.

«Ευρισκόμενοι στην Αθήνα δεν μπορούμε να μην επισκεφτούμε την Ακρόπολη και τους αρχαιολογικούς χώρους. Ο πρόεδρος έδωσε την ιδέα για τη βόλτα», ήταν η μόνιμη άμυνα του τεχνικού της Καζάν, ο οποίος στη συνέχεια εκνευρισμένος δεν φάνηκε να έχει όρεξη για πολλά λόγια.

Έτσι, άρχισε να επικαλείται συνεχώς πως δεν μπορούσε να μιλήσει, γιατί θα αποκάλυπτε τα σχέδιά του.

«Δε μπορώ να σας πω από τώρα πως θα παίξουμε αμυντικά αύριο. Δεν μπορώ να πω ότι δεν φοβόμαστε. Θα πρέπει να προσέξουμε όλη την ομάδα και κάποιους συγκεκριμένους παίκτες, που όμως δεν θα κατονομάσω. Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα με μεγάλη εμπειρία στο Champions League».

Λιγότερο φοβισμένος -αν και τελείως λακωνικός στο λόγο του- εμφανίστηκε ο Ρώσος αμυντικός Βιτάλι Καλέσιν.

«Δεν περιμένουμε, ούτε φοβόμαστε κανένα. Θα παίξουμε δημιουργικά για ένα θετικό αποτέλεσμα», δήλωσε και αποχώρησε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις