Γ. Καρατζαφέρης: Οι λαθρομετανάστες καταδυναστεύουν την Αθήνα

Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010 14:26

To ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ πρέπει να βρουν κάποια στιγμή το θάρρος να μιλήσουν για το πρόβλημα των λαθρομεταναστών που καταδυναστεύουν και γκετοποιούν την Αθήνα, δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

A- A A+

To ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ πρέπει να βρουν κάποια στιγμή το θάρρος να μιλήσουν για το πρόβλημα των λαθρομεταναστών που καταδυναστεύουν και γκετοποιούν την Αθήνα, δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος περιόδευσε στο κέντρο, εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Σε δηλώσεις του από την Πλατεία Θεάτρου σημείωσε: «Καλό είναι να έρθει και ο κ. Σαμαράς και ο κ. Παπανδρέου να δουν την αλήθεια από κοντά. Καταμετρήσαμε πόσους ανθρώπους συναντήσαμε σ΄ αυτό το τρίγωνο που περπατήσαμε. Συναντήσαμε περίπου 350 ανθρώπους εκ των οποίων οι Έλληνες ήταν κάτω από 50. Μια κατάσταση αποπνικτική».

Γ. Καρατζαφέρης: Οι λαθρομετανάστες καταδυναστεύουν και γκετοποιούν την Αθήνα

Γ. Καρατζαφέρης: Οι λαθρομετανάστες καταδυναστεύουν και γκετοποιούν την Αθήνα

«Επιτέλους θέλουμε την Αθήνα ελεύθερη πόλη. Ας τολμήσουν να δουν το μέγιστο πρόβλημα. Υπάρχει πρόβλημα το οποίο δεν θέλουν να δείξουν και κρύβονται πίσω από το δάκτυλό τους. Εμείς όμως πιστεύουμε ότι αυτό είναι το κυρίαρχο θέμα για όλους τους Αθηναίους, για όλους τους κατοίκους της Αττικής και αυτό κάνουμε. Αναδεικνύουμε το πρόβλημα» κατέληξε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή