Π. Δούκας: Το ΠΑΣΟΚ μάς γυρίζει σε εποχές εμφυλίου

Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010 15:41
A- A A+

Την πρόθεσή του να προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγές επανέλαβε με δηλώσεις του ο πρώην υπουργός της ΝΔ, Πέτρος Δούκας, σχολιάζοντας την πρόταση παραπομπής του στο ειδικό Δικαστικό Συμβούλιο αναφορικά με την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου.

«Το ΠΑΣΟΚ μας γυρίζει πολλά χρόνια πίσω, σε εποχές εμφυλίου πολέμου και στρατοδικείων», ανέφερε ο κ. Δούκας, κάνοντας ταυτόχρονα λόγο για «απίστευτα ψέματα και απίθανες παραλείψεις».

Την πρόθεσή του να προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγές επανέλαβε με δηλώσεις του ο πρώην υπουργός της ΝΔ.

«Το μόνο "μαύρο χρήμα" αφορά - είπε- την εταιρεία Torcaso που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το ΠΑΣΟΚ και, παρά τις αιτήσεις μου, η Επιτροπή δεν άνοιξε τους λογαριασμούς της», σημείωσε και πρόσθεσε ότι «το Βατοπέδιο δεν είναι σκάνδαλο που ενέχει το δόλο».

«Αν υπήρξαν αστοχίες στις μετρήσεις των εκτάσεων, ή στις γνωμοδοτήσεις των Γνωμοδοτικών Συμβουλίων του υπουργείου Οικονομικών, να ελεγχθούν οι υπεύθυνοι», συμπλήρωσε και εξέφρασε την εκτίμηση ότι η παραπομπή, «δείχνει την αμηχανία της κυβέρνησης στα εσωτερικά προβλήματα».

Σημείωσε τέλος, πως με το προηγούμενο που δημιουργείται, «τώρα, το φιάσκο του Αστακού, θα το πληρώσουμε με δυο-τρία Ειδικά Δικαστήρια».

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή