Πρόγνωση καιρού

Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010 05:00
UPD:05:41
A- A A+

Βελτιωμένο καιρό σε ολόκληρη τη χώρα προβλέπει για σήμερα Πέμπτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Αρχικά αίθριος καιρός. Από το μεσημέρι τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα βροχών μικρής διάρκειας κυρίως στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Ανεμοι: Δυτικοί 3 με 4 Μποφόρ. Από το απόγευμα βόρειοι 4 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 8 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία η μεγίστη θα είναι τρεις με τέσσερις βαθμούς χαμηλότερη.

* Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: Τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα βροχών μικρής διάρκειας το πρωΐ. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ. Από το απόγευμα βόρειοι. Θερμοκρασία: Από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Αρχικά αίθριος καιρός και βαθμιαία τοπικές νεφώσεις. Πιθανότητα ασθενών βροχών τη νύχτα στην Ανατολική Θεσσαλία. Ανεμοι: Δυτικοί 3 με 5 Μποφόρ. Από το βράδυ βόρειοι με τάση ενίσχυσης τη νύχτα στα βόρεια. Θερμοκρασία: Από 11 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες κυρίως στα νότια όπου υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών μικρής διάρκειας. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Τοπικές νεφώσεις με βροχές μικρής διάρκειας κυρίως τις πρωϊνές ώρες. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 4 με 5 Μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Από το βράδυ στα βόρεια βορειοανατολικοί 5 με 6 Μποφόρ με τάση περαιτέρω ενίσχυσης τη νύχτα. Θερμοκρασία: Από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Αρχικά αίθριος καιρός και βαθμιαία τοπικές νεφώσεις. Ανεμοι: Δυτικοί 3 με 5 Μποφόρ. Από το βράδυ βόρειοι. Θερμοκρασία: Από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Αρχικά αίθριος καιρός και από το μεσημέρι τοπικές νεφώσεις. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Λίγες νεφώσεις προβλέπει για αύριο Παρασκευή η ΕΜΥ, οι οποίες στην Ανατολική και Νότια Χώρα θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Το απόγευμα σταδιακή βελτίωση από Βορρά προς Νότο.

Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί , στα δυτικά 3 με 4 Μποφόρ και στα ανατολικά 5 με 7 και πρόσκαιρα στο Βορειοανατολικό Αιγαίο μέχρι 8 Μποφόρ. Πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία στην Ανατολική και Νότια Χώρα.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή