Η ατζέντα της ημέρας

Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010 09:48
UPD:12:39
A- A A+

* Διήμερη επίσκεψη στην Πολωνία πραγματοποιεί από σήμερα ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννης Μαγκριώτης, για να συμμετάσχει στη διεθνή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στο Lancut της Πολωνίας.Στόχος της συνάντησης είναι η υπογραφή κοινής δήλωσης για την κατασκευή του οδικού άξονα "Via Carpatia".

* Στο διεθνές φόρουμ «Καθαρό Νερό 2010» στη Μόσχα, συμμετέχει από χθες ο ειδικός γραμματέας Υδάτων στο υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Ανδρέας Ανδρεαδάκης. Το διεθνές φόρουμ φιλοξενείται στο κεντρικό εκθεσιακό κέντρο "Expocenter" από 20 έως 23 Οκτωβρίου 2010, υπό την αιγίδα της Κυβέρνησης της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της Ομοσπονδιακής Συνέλευσης της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Στο πλαίσιο του φόρουμ θα συζητηθεί ένας κύκλος θεμάτων που αφορούν στη διεθνή πολιτική στον τομέα των υδάτων, με έμφαση σε θέματα νομοθετικών ρυθμίσεων, συμμετοχικών διαδικασιών, εξοικονόμησης νερού, ενεργειακής απόδοσης και καινοτόμων τεχνολογιών. Στο φόρουμ συμμετέχουν αντιπρόσωποι της Ομοσπονδιακής Συνέλευσης της Ρωσικής Ομοσπονδίας, η ηγεσία των κρατικών φορέων της Ρωσίας, κυβερνητικοί εκπρόσωποι χωρών, ακαδημαϊκοί και εκπρόσωποι Ρωσικών και διεθνών επιχειρήσεων και επιστημονικών και ερευνητικών ιδρυμάτων και φορέων. Ο κ. Ανδρεαδάκης συμμετέχει, σε ανταπόκριση πρόσκλησης του προέδρου της Κρατικής Δούμας της Ομοσπονδιακής Συνέλευσης της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Μπορίς Γκριζλόφ, προς την υπουργό Περιβάλλοντος, Ενεργείας και Κλιματικής Αλλαγής, Τίνα Μπιρμπίλη.

* Σήμερα το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα επιλέξει τον νικητή του Βραβείου Ζαχάρωφ, βραβείο που απονέμει κάθε χρόνο σε πρόσωπα ή οργανισμούς που μάχονται ανά τον κόσμο, για την ελευθερία της σκέψης.

* Σήμερα στο Διορθόδοξο Κέντρο στην Ιερά Μονή Πεντέλης, διοργανώνεται ημερίδα σε συνεργασία με την Ειδική Συνοδική Επιτροπή επί Ειδικών Ποιμαντικών Θεμάτων & Καταστάσεων της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, με θέμα: "Η Ποιμαντική Διακονία της Εκκλησίας στις Ένοπλες Δυνάμεις", Σκοπός της ημερίδας είναι η διερεύνηση και μελέτη θεμάτων που άπτονται της ειδικής αποστολής και του έργου του σώματος των στρατιωτικών ιερέων, προκειμένου να ανταποκρίνονται επαρκέστερα και ουσιαστικότερα στην αποστολή τους έναντι όλου του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων. Την ημερίδα θα χαιρετήσει ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος Β'.

* Σε δημόσια διαβούλευση στο www.opengov.gr έως και την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου η νομοθετική ρύθμιση του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενεργείας και Κλιματικής Αλλαγής, που αφορά στη διευκόλυνση της εγκατάστασης και λειτουργίας μονάδων αφαλάτωσης, για την αντιμετώπιση των υδρευτικών αναγκών των νησιών του Αιγαίου.

* Τριήμερη περιοδεία στη Θεσσαλία πραγματοποιεί από σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς. Στις 11 π.μ. θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Αλμυρού, κ. Βούλγαρη. Στις 12:45 μ.μ. θα επισκεφθεί το εμπορικό κέντρο Βόλου και στις 7 μ.μ. στο ξενοδοχείο Ξενία θα μιλήσει σε συγκέντρωση του κόμματος.

* Περιοδεία στον Βόλο και στη Λάρισα πραγματοποιεί σήμερα ο προέδρος της Κ.Ο.του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Στι 11 π.μ. θα επισκεφθεί τα γραφεία της περιφερειακής κίνησης "Θεσσαλία της Αλληλεγγύης και της Οικολογίας" (Γαλλίας 8Α), στις 11:30 π.μ. θα περιοδεύσεισ στο κέντρο της πόλης, στις 11:30 π.μ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ (Γαλλίας 8Α, δίπλα στο καφενείο Μουριές). Στις 6 μ.μ. στη Λάρισα θα επισκεφθεί το εκλογικό κέντρο της δημοτικής κίνησης "Ενωτική Πρωτοβουλία" με επικεφαλής τον Απ. Καλογιάννη και στη συνέχεια θα επισκεφθεί το εκλογικό κέντρο της περιφερειακής κίνησης "Θεσσαλία της Αλληλεγγύης και της Οικολογίας" με επικεφαλής τον Κώστα Πουλάκη. Στις 7 μ.μ. ο κ. Τσίπρας θα περιοδεύσει στα χωριά Αμπελώνας και Γιάννουλη.

* Την Τρίπολη επισκέπτεται σήμερα ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος θα απευθύνει χαιρετισμό στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψηφίου περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Δράκου.

* Στις υπηρεσίες του Δήμου Πειραιά που στεγάζονται στο κεντρικό κτίριο της Πλατείας Κοραή, θα βρεθεί σήμερα το πρωΐ ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μίχας. Στη συνέχεια θα επισκεφθεί το Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά-Κανάλι 1 και θα συναντηθεί με εργαζομένους σε αυτό.

* Ξεκινά σήμερα στην Πρέβεζα ο δολωματιός ψεκασμός από εδάφους στους ελαιώνες των Δημοτικών Διαμερισμάτων του Δήμου που είναι ενταγμένοι στο πρόγραμμα δακοκτονίας 2010.

* Στις 7 π.μ. περιοδεία στις υπηρεσίες του ΟΛΠ, στο Καστράκι Δραπετσώνας, θα πραγματοποιήσει ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πειραιά και μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ.

* Στις 8 π.μ. στη Λεωφόρο Ιωνίας 273, στο 5ο Δημοτικό Διαμέρισμα, η απομάκρυνση παράνομης κεραίας κινητής τηλεφωνίας από τα συνεργεία του Δήμου Αθηναίων.

* Στις 9 π.μ. σε ειδική τελετή στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος, θα υποδεχθεί τον Γερμανό υπερμαραθωνοδρόμο, Jorgen Mannel. Ο υπερμαραθωνοδρόμος βρίσκεται στο δρόμο προς την Αθήνα έχοντας ξεκινήσει από το Στρασβούργο την 22α Σεπτεμβρίου. Θα έχει διανύσει 2.200 χλμ. μέσα σε διάστημα 30 ημερών, καλύπτοντας περισσότερα από 70 χλμ. την ημέρα. O Jόrgen Mennel θα αναφερθεί στο ιστορικό γεγονός, τον λόγο για τον οποίο προέβη στο εγχείρημα αυτό καθώς και τη σημασία του αθλητισμού στην προληπτική ιατρική.

* Στις 9 π.μ. χαιρετισμός του υποψηφίου περιφερειάρχη Αττικής με τον συνδυασμό «Αττική συνεργασία-Οχι στο μνημόνιο», Αλέξη Μητρόπουλου.

* Στις 9 π.μ. περιοδεία του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων και μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Νίκος Σοφιανού στηΝ ΕΘΕΛ στον Βοτανικό (Παρνασσού 6). Θα συμμετέχει Γιώργος Μαστραγγελής υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος. Στις 12 μ.μ. ο κ. Σοφιανός θα μιλήσει στα ΤΕΙ Αθήνας (Αιγάλεω) στο Αμφιθέατρο Πληροφορικής. Στις 7 μ.μ. συνομιλία με μισθωτούς και αυταπασχολούμενους μηχανικούς και τεχνικούς, σε εκδήλωση με θέμα: "Οι θέσεις του ΚΚΕ και οι εκλογές για την περιφέρεια και τους δήμους", στο Συνδικάτο Οικοδόμων (Πλατεία Κάνιγγος, Βερανζέρου 1, 2ος όροφος).

* Στις 9:30 π.μ. έως τις 3 μ.μ στο ξενοδοχείο «Esperia Palace Hotel», ημερίδα με θέμα: «Οχι στη βία απ΄όπου και αν προέρχεται», διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ. Σκοπός της ημερίδας, είναι να αναδειχθεί εκ νέου το θέμα της βίας απ' όπου και αν προέρχεται, καθώς και να αναζητηθούν τρόποι συστράτευσης όλων των αρμόδιων για την εξάλειψη του νοσηρού αυτού φαινομένου.

* Στις 10 π.μ. στην οδό Ευγενίου Καραβία 62 Α στο 5ο Δημοτικό Διαμέρισμα , η απομάκρυνση παράνομης κεραίας κινητής τηλεφωνίας από τα συνεργεία του Δήμου Αθηναίων.

* Στις 10 π.μ. σε διαδρομή-ξενάγηση με το τραμ κάλεσε τους δημοσιογράφους ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Σπύρος Βούγιας, με αφορμή την ολοκλήρωση του ηλεκτρονικού συστήματος «Πράσινο Κύμα». Η ξενάγηση θα ξεκινήσει από τη στάση του τράμ «Ν. Κόσμος» με προορισμό το «Τροκαντερό» στη Μαρίνα Φλοίσβου.

* Στις 10 π.μ. περιοδεία της υποψήφιας δημάρχου Πειραιά και μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ, Ελπίδας Παντελάκη στο ΙΚΑ Αγίας Σοφίας.

* Στις 10 π.μ. επίσκεψη του υποψηφίου δημάρχου Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη, στην Τεχνική Υπηρεσία Δήμων και Κοινοτήτων (ΤΥΔΚ) Χανίων της Περιφέρειας Κρήτης. Στις 11 π.μ .επίσκεψη στην Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χανίων. Στις 6 μ.μ. συνάντηση με εκπροσώπους φορέων και κατοίκων του Ενετικού Λιμανιού.

* Στις 10 π.μ. συνάντηση της νομάρχη Ηρακλείου, Βαγγελιώς Σχοιναράκη-Ηλικάκη με τον υποψήφιο για τη θέση του περιφερειάρχη Κρτής, επικεφαλήςτ του συνδυασμού «Κρήτη Πρώτη Δύναμη», Σταύρο Αρναουτάκη.

* Στις 10:30 π.μ. στη Γερμανική Σχολή Αθηνών (Δημοκρίτου και Ζηρίδη, Μαρούσι) ομιλία του υπουργού Εξωτερικών, Δημήτρη Δρούτσα, στην τελετή έναρξης της 12ης Συνόδου του Model United Nations. Στην προσομοίωση των συνεδριάσεων των Ηνωμένων Εθνών συμμετέχουν 600 μαθητές και μαθήτριες από 43 σχολεία και από 12 διαφορετικές χώρες. Οι μαθητές θα ασκηθούν στον τρόπο λειτουργίας του ΟΗΕ, ανταλλάσσοντας σκέψεις και επιχειρήματα για τα μεγάλα προβλήματα του πλανήτη.

* Στις 10 π.μ. συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας αρχαιολόγων έξω από το υπουργείο Πολιτισμού.

* Στις 11 π.μ. συνάντηση του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη, με τον πρόεδρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού, Δημήτρη Κυριτσάκη, στα γραφεία της Επιτροπής (Κότσικα 1α, πάροδος Μαυρομματαίων, μετά τη Χέϋδεν).

* Στις 11 π.μ. συγκέντρωση διαμαρτυρίας αρχαιολόγων στον Λευκό Πύργο.

* Στις 11 π.μ. επίσκεψη στη Νομαρχία Ανατολικής Αττικής στην Παλλήνη του υποψηφίου περιφερειάρχη Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», και μέλους της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Θανάση Παφίλη, και ομιλία του σε συγκέντρωση εργαζομένων.

* Στις 11:30 π.μ. στο υπουργείο Εξωτερικών η ενημέρωση των διπλωματικών συντακτών από τον εκπρόσωπο του υπουργείου Εξωτερικών, Γρηγόρη Δελαβέκουρα.

* Στις 11:30 π.μ. ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Αλέξης Μητρόπουλος, θα επισκεφθεί το ΚΕΥΠΥΟ στην Καλλιθέα και θα συναντηθεί με τους εργαζομένους.

* Στις 11:30 π.μ. στην αίθουσα «Μυγδονία Παλλάς» των Λουτρών Λαγκαδά ενημερωτική συγκέντρωση αγροτών για το επιδοτούμενο πρόγραμμα «Προστασία των ευαίσθητων στα νιτρικά περιοχών» διοργανώνει η Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης. Η εκδήλωση απευθύνεται στους αγρότες των Δήμων Λαγκαδά (Δ.Δ Λαγκαδά, Ανάληψης, Ηρακλείου, Καβαλαρίου, Κολχικού, Λαγυνών, Περιβολακίου και Χρυσαυγής), Εγνατίας (Δ.Δ. Ευαγγελισμού και Σχλαρίου), Ασσήρου (Δ.Δ. Ασσήρου), Μυγδονίας (Δ.Δ. Λητής, Δρυμού και Μελισσοχωρίου) και Κορώνειας (Δ.Δ. Γερακαρούς, Αγίου Βασιλείου, Βασιλουδίου και Λαγκαδικίων).

* Στις 12 το μεσημέρι στο "Αθηναϊκό Καφενείο" που βρίσκεται στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50, είσοδος από Σόλωνος), τους υποψήφιους περιφερειάρχες και δημάρχους που προέρχονται από το χώρο τους, καθώς και τις συνεργασίες που έχουν συνάψει σ' όλη τη χώρα με άλλους πολιτικούς χώρους, κινήσεις πολιτών κλπ. παρουσιάζουν οι Οικολόγοι Πράσινοι σε συνέντευξη Τύπου.

* Στις 12 το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις της Ενωσης Απόστρατων Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος στον Πειραιά (ΙΙας Μεραρχίας 11), συνέντευξη Τύπου για τις εξελίξεις στο Λιμενικό Σώμα και γενικότερα στη ναυτιλία.

* Στη 1 μ.μ στο υπουργείο Εξωτερικών, συνάντηση του υπουργού, Δημήτρη Δρούτσα με τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ, Anders Fogh Rasmussen, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας.

* Στις 2 μ.μ. συνέντευξη Τύπου του γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Α' Θεσσαλονίκης, Χρήστου Παπαστεργίου, με θέμα τις δράσεις του συνδυασμού"Κεντρική Μακεδονία, Μέτωπο Ανάπτυξης".

* Στις 3 μ.μ. στο Μέγαρο Μαξίμου, συνάντηση του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, με τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ, Anders Fogh Rasmussen.

* Στις 3:30 μ.μ. στο γήπεδο της Λεωφόρου «Απόστολος Νικολαΐδης» φιλικός αγώνας της αντιπροσωπευτικής ομάδας ποδοσφαίρου του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) με τη την ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου με την επωνυμία «Λέσχη Αστυνομικών Θεσσαλονίκης», στο πλαίσιο της καταπολέμησης του φαινομένου της βίας στα γήπεδα. Είσοδος ελεύθερη.

* Στις 4 μ.μ. συνάντηση του υπουργού Εθνικής Αμυνας, Ευάγγελου Βενιζέλου και του αναπληρωτή υπουργού, Πάνου Μπεγλίτη με τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ, Αντερς Φογκ Ράσμουσεν.

* Στις 5 μ.μ. στην Ενωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου (Ακαδημίας 23, Αθήνα) συνάντηση γνωριμίας του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων και επικεφαλής του συνδυασμού «Δικαίωμα στην πόλη», Γιώργου Καμίνη.

* Στις 5:30 μ.μ. συνάντηση του υποψηφίου περιφερειάρχη Αττικής, Βασίλη Κικίλλια, με την υπουργό Περιβάλλοντος, Ενεργείας και Κλιματικής Αλλαγής, Τίνα Μπιρμπίλη.

* Στις 6 μ.μ .στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ (Ιπποκράτους 22) σύσκεψη του Τομέα Κοινωνικής Ενταξης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Πρόνοιας του κόμματος.

* Στις 6 μ.μ. στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ (Ιπποκράτους 22), σύσκεψη της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών (ΣΤΕΦ) - ΤΕΙ Αθήνας.

* Στις 6 μ.μ. επίσκεψη στην περιοχή της Πανόρμου θα πραγματοποιήσει η υποψήφια δήμαροχς Αθηναίων, Ελένη Πορτάλιου, η οποία θα συζητήσει με κατοίκους του 7ου Δημοτικού Διαμερίσματος.

* Στις 6 μ.μ. επίσκεψη του υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη, στον Δήμο Βόλβης και ομιλία σε ανοικτή συγκέντρωση στον Σταυρό, στο κέντρο «Λιμάνι». Στις 8:30 μ.μ. ομιλία σε συγκέντρωση αγροτών στο ξενοδοχείο «Grand Hotel».

* Στις 7 μ.μ. στο Θέατρο Πολιτών (οδός Τεγέας, ομιλία του πρωθυπουργού και προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπανδρέου, σε πολιτική εκδήλωση στο Περιστέρι. Χαιρετισμό θα απευθύνει και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός και ο υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου, Κώστας Λαλένης.

* Στις 7 μ.μ. στο αμφιθέατρο της Μονής Βλατάδων χαιρετισό στο διεθνές επιστημονικό συμπόσιο με θέμα: "Χριστιανική Θεσσαλονίκη" θα απευθύνει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Μάρκος Μπόλαρης.

* Στις 7 μ.μ. επίσκεψη του υποψηφίου περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργου Δακή στο Παπαγιάννη και διέλευση από κεντρικά σημεία. Στις 7:30 μ.μ. επίσκεψη στην Ιτέα, στις 8 παρά τέταρτο το βράδυ επίσκεψη στο Νεοχωράκι και στις 8:15 μ.μ. στο καφενείο Ευαγγέλου στη Μελίτη ομιλία του σε πολιτική συγκέντρωση.

* Στις 8 μ.μ. στο αμφιθέατρο του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης, η παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού «Μαζί χτίζουμε το Αύριο του Τόπου μας» με επικεφαλής τον υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Δράκο.

* Στις 9 μ.μ. στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ, (Ιπποκράτους 22), σύσκεψη του Τομέα Επιστημόνων του κόμματος- Φυσικοθεραπευτές.

* Στις 9 μ.μ. έως τις 6:30 π.μ. της Δευτέρας 25 Οκτωβρίου το πρωΐ εργασίες καθαρισμού και βαφής της μεταλλικής γέφυρας του ανισόπεδου κόμβου στη συμβολή της Λεωφόρου Αθηνών (Καβάλας) με τη Λεωφόρο Κηφισιού. Για τις εργασίες αυτές απαιτείται εκτροπή της κυκλοφορίας, ως εξής:

- Στον κλάδο της Λεωφόρου Κηφισού, ο οποίος κατευθύνει την κυκλοφορία των οχημάτων από τη Λεωφόρο Αθηνών (Αιγάλεω) στην άνοδο της λεωφόρου Κηφισού προς Λαμία, μέσω αερογέφυρας,

- Στον κλάδο ανόδου της Λεωφόρου Κηφισού, που κατευθύνει τα οχήματα από την παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος στη Λεωφόρο Αθηνών προς Αιγάλεω, μέσω αερογέφυρας,

- Στον παράδρομο της Λεωφόρου Κηφισού του κλάδου καθόδου προς Πειραιά. (Το ρεύμα, όμως, που κατευθύνει τα οχήματα προς Αιγάλεω, θα παραμένει ανοιχτό).

* Από σήμερα το βράδυ έως τις 21 Οκτωβρίου στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος η προβολή μια πρωτότυπης ταινίας πάνω στο πολυκινηματογραφημένο θέμα του έρωτα που με αφορμή την ηρωίδα της ταινίας Σύλβια, κινηματογραφεί εξαιρετικά το Στρασβούργο. Πρόκειται για την πρώτη ταινία του χειμερινού προγράμματος που περιλαμβάνει μικρά ευρωπαϊκά αριστουργήματα.

* Στις 9 μ.μ. ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Μάρκος Μπόλαρης, θα παραστεί στο διευρυμένο Νομαρχιακό Συμβούλιο στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στη Βέροια.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή