Δ. Δρούτσας: Ούτε γρατζουνιά σε ό,τι αφορά τα κυριαρχικά μας δικαιώματα

Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010 13:25

«Ούτε γρατζουνιά σε ό,τι αφορά τα κυριαρχικά μας δικαιώματα», υπογράμμισε με έμφαση ο υπουργός Εξωτερικών Δ. Δρούτσας, με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας, το οποίο κάνει λόγο για μυστικό δίαυλο διαλόγου για το Αιγαίο που επιχείρησε να ανοίξει η Τουρκία τον περασμένο Ιούνιο.

A- A A+

«Ούτε γρατζουνιά σε ό,τι αφορά τα κυριαρχικά μας δικαιώματα», υπογράμμισε με έμφαση ο υπουργός Εξωτερικών Δ. Δρούτσας, με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» το οποίο κάνει λόγο για μυστικό δίαυλο διαλόγου για το Αιγαίο που επιχείρησε να ανοίξει η Τουρκία τον περασμένο Ιούνιο.

«Από εκεί και πέρα είμαστε ανοιχτοί να βρούμε τρόπους συνεργασίας, ακόμα και να προσεγγίσουμε θέματα δύσκολα, είναι προς το συμφέρον μας, είναι προς το συμφέρον της Ελλάδας να κάνουμε το επόμενο βήμα, αλλά αυτό το πλαίσιο είναι ξεκάθαρο», συμπλήρωσε μιλώντας σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή.

Ο υπουργός επανέλαβε ότι οι θέσεις της Ελλάδας είναι σαφείς και ότι η ελληνική κυβέρνηση κινείται αυστηρά στο πλαίσιο του Διεθνούς Δικαίου, «κατοχυρώνοντας πλήρως τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και την εδαφική μας ακεραιότητα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή