Π. Παναγιωτόπουλος: Εφάρμοσα επακριβώς την υφιστάμενη νομοθεσία

Κατάθεση στην εξεταστική για τα ομόλογα
Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010 19:11
UPD:19:14
A- A A+

«Καμία αρμοδιότητα δεν είχε ο υπουργός Απασχόλησης σύμφωνα με νόμους των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, για το σχεδιασμό, την έκδοση, τη διαπραγμάτευση, την κυκλοφορία, την αγορά ή την πώληση ομολόγων», δήλωσε ο πρώην υπουργός και νυν εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος, καταθέτοντας στην Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά την υπόθεση των ομολόγων.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος υποστήριξε ακόμη ότι ακολούθησε όλες τις υπάρχουσες και ισχύουσες νομικές διατάξεις και εφάρμοσε επακριβώς και με προσήλωση την υφιστάμενη νομοθεσία, γι' αυτό και ουδείς ανέμιξε ή ενέπλεξε οπουδήποτε το όνομά του σε όλα τα επίπεδα της έρευνας, είτε αφορά σε πράξη, είτε σε παράλειψη.

Ο πρώην υπουργός και νυν εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος.

«Κατά τη διάρκεια της θητείας μου στο υπουργείο Απασχόλησης θεώρησα ως άμεση προτεραιότητα τη συνολική νομοθετική αναμόρφωση του θεσμικού πλαισίου λειτουργίας του όλου συστήματος, γι' αυτό συγκρότησα Ειδικές Επιτροπές με επικεφαλής τον τότε γενικό γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων, οι οποίες κατέληξαν σε ολοκληρωμένες προτάσεις που δεν πρόλαβα να τις νομοθετήσω, λόγω των αλλαγών που έγιναν στην κυβέρνηση», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή