Νέα επίθεση Αλ. Παπαρήγα κατά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010 23:37
UPD:22/10/2010 12:39

Μιλώντας σε ανοιχτή συγκέντρωση στον Πειραιά, η κ. Παπαρήγα κάλεσε τους ψηφοφόρους να τιμωρήσουν τα δύο μεγάλα κόμματα για την πολιτική τους επί σειρά ετών.

A- A A+

Νέα επίθεση στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ εξαπέλυσε η γενική γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, ζητώντας τη μαζική υποστήριξη και υπερψήφιση των συνδυασμών της Λαϊκής Συσπείρωσης στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Μιλώντας σε ανοιχτή συγκέντρωση στον Πειραιά, η κ. Παπαρήγα κάλεσε τους ψηφοφόρους να τιμωρήσουν τα δύο μεγάλα κόμματα για την πολιτική τους επί σειρά ετών.

Υπογράμμισε ότι είναι ανάγκη σε αυτές τις εκλογές να γίνει η υπέρβαση, να τιμωρηθούν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και να ενισχυθούν τα ψηφοδέλτια που στηρίζει το κόμμα της και στις 7 και στις 14 Νοεμβρίου.

Επίσης, επεσήμανε ότι είναι αναγκαίο να τιμωρηθεί το ΠΑΣΟΚ για την εθελοντική υπογραφή του Μνημονίου και η ΝΔ επειδή ζητάει συγχωροχάρτι για το κυβερνητικό παρελθόν της.

Αν δεν καταψηφιστούν τα δύο μεγάλα κόμματα, οι εξελίξεις θα είναι αρνητικές και ουσιαστικά θα σηματοδοτήσουν ένα πισωγύρισμα, επεσήμανε και πρόσθεσε πως οι εργαζόμενοι πρέπει να δώσουν απάντηση στον πρωθυπουργό που υποστηρίζει ότι ο λαός κατανοεί τις δυσκολίες.

Η κ. Παπαρήγα επανέλαβε την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση λέει ψέματα ότι δεν θα πάρει άλλα μέτρα και σημείωσε ότι θα ληφθούν και άλλα μέτρα και εκτός του Μνημονίου, αλλά μετά τις εκλογές.

Κατηγόρησε ακόμη την κυβέρνηση ότι τρομοκρατεί τον λαό βάζοντας ψεύτικα διλήμματα ότι δηλαδή η χώρα θα χρεοκοπήσει αν δεν εφαρμοστεί η πολιτική του Μνημονίου και ζήτησε από τον λαό να τρομοκρατήσει την κυβέρνηση αλλάζοντας τους συσχετισμούς.

Η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ τόνισε, τέλος, την ανάγκη να αλλάξουν οι συσχετισμοί δυνάμεων ώστε να υπάρξει ένα μεγάλο κοινωνικό μέτωπο που θα ανοίξει τον δρόμο για την αλλαγή της εξουσίας.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή