Europa League: Βιγιαρεάλ-ΠΑΟΚ 1-0

Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2010 00:08
UPD:00:18
ΑΠΕ-ΜΠΕ/PIXEL

A- A A+

Πριν τη σέντρα με το έργο του φάνταζε εξαιρετικά δύσκολο. Ο ΠΑΟΚ, όμως, στο «Ελ Μαδριγάλ» έδειξε σημεία ζωής, που πάντως δεν ήταν αρκετά για να μην χάσει (1-0) από την Βιγιαρεάλ γνωρίζοντας την πρώτη φετινή ευρωπαϊκή ήττα.

Δεν ξέρουμε αν ήταν μια χαζή ήττα πάντως με τα τόσα προβλήματα που υπήρξαν το τελευταίο διάστημα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης οι παίκτες προσπάθησαν και πάλεψαν ακόμα και μετά το γκολ που δέχθηκαν.

Για την Βιγιαρεάλ ο Ντιέγκο Λόπεζ θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, οι Γκονζάλο και Μουσάτσιο θα βρεθούν στο κέντρο της άμυνας, ο Καπντεβίγια αριστερά και ο ¶νχελ Λόπεζ δεξιά στην άμυνα. Κεντρικοί χαφ θα είναι οι Μπρούνο και Μπόρχα Βαλερό, ενώ δεξιά στην επίθεση θα αγωνιστεί ο Κάνι και αριστερά ο Καθόρλα. Στην γραμμή κρούσης παρτενέρ του Ρόσι θα είναι ο Μάρκο Ρούμπεν.

Για τον ΠΑΟΚ με σύστημα 4-1-4-1 ο Κρέσιτς θα είναι ο τερματοφύλακας, οι Τσιρίλο και Κοντρέρας κεντρικοί αμυντικοί, ο Μπουσαΐντι θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Σνάουτσνερ στο αριστερό. Ως αμυντικός χαφ θα αγωνιστεί ο Βιτόλο, δεξιά του ο Φωτάκης και αριστερά του ο Ίβιτς. Στην επίθεση θα βρεθούν αριστερά ο Ελ Ζαρ, δεξιά ο Βιεϊρίνια και στην κορυφή ο Μουσλίμοβιτς.

¶ντεξε και μάλιστα εύκολα ο ΠΑΟΚ στα πρώτα 20 λεπτά της αναμέτρησης την όποια πίεση άσκησε η Βιγιαρεάλ. Ο Δικέφαλος του Βορρά με πολύ πρόσωπο κέντρο και με σφιχτή άμυνα κρατούσε μακριά από τα καρέ του Κρέσιτς τους Ισπανούς. Επιθετικά οι Θεσσαλονικείς ήταν ακίνδυνη καθώς δύο φορές που βρέθηκε στην περιοχή του Λόπεζ οι Βερίνια και Ίβιτς λειτούργησαν ατομικά.

ΟΠΑΟΚ έδειχνε να έχει εγκλωβίσει του Ισπανούς και να μην τους επιτρέπει να κάνουν το παιχνίδι τους. Ο χρόνος έδειχνε να τρέχει υπέρ του, όμως σε μια στιγμή αδράνειας τα «κίτρινα υποβρύχια» με πολύ ωραίο συνδυασμό πέτυχαν το γκολ στο 38ο λεπτό. Κάθετη μπαλιά του Βαλέρο στην καρδιά της περιοχής του ΠΑΟΚ, ο Ρόσι άφησε να περάσει η μπάλα, δυνατό σουτ του Ρούμπεν, ο Κρέσιτς προσπάθησε, να αποκρούσει την μπάλα, αλλά δεν τα κατάφερε.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες βελτιώθηκαν και το παιχνίδι έγινε καλύτερο με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να φτάσει στην εστία του Λόπεζ. Ωστόσο επιθετικά ήταν ακίνδυνος, για την ακρίβεια ο Μουσλίμοβιτς απελπιστικά μόνος του καθώς τα χαφ δεν τον τροφοδοτούσαν όσο θα ήθελε.

Όσο η Βιγιαρεάλ εμφανιζόταν ακίνδυνη στο παιχνίδι τόσο ο ΠΑΟΚ το πάλευε έστω και με λάθος τρόπο να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης. Οι «ασπρόμαυροι» κυρίως με ατομικές προσπάθειες προσπάθησαν να παραβιάσουν την εστία του Λόπεζ. Στο 63' ο ΠΑΟΚ βγαίνει στην αντεπίθεση ο Φωτάκης από καλή θέση αστόχησε για λίγο. Στο 72' μετά από διώξιμο της άμυνας της Βιγιαρεάλ ο Ίβιτς πιάνει το δυνατό σουτ στέλνοντας την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ισπανού πορτιέρο.

Οι συνθέσεις:

Βιγιαρεάλ (Γκαρίδο): Ντιέγο Λόπεθ, ¶νχελ Λόπεθ, Ροντρίγκες, Μουσάτσιο, Καπντεβίλα, Σοριάνο, Καθόρλα (77' Μοντέρο), Βαλέρο, Κάνι, Ρόσι (70' Νιλμάρ), Ρούμπεν (82' ¶λτιντορ)

ΠΑΟΚ (Χάβος): Κρέσιτς, Μπουσαϊντί, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Σνάουτσνερ, Βιτόλο, Φωτάκης, Ίβιτς, Βιεϊρίνια, Ελ Ζαρ (85' Κουτσιανικούλης), Μουσλίμοβιτς (80' Αθανασιάδης)

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις