Επιμένει στην απεργία ο ΠΣΑΚ

Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2010 00:28
A- A A+

Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η μαραθώνια συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία του ΠΣΑΚ με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Νικητιάδη, παρουσία και εκπροσώπων της ΕΟΚ, με αποτέλεσμα η απεργία στην Α1 από πλευρά παικτών να συνεχίζεται.

«Πραγματοποιήθηκε συνάντηση και διάλογος μεταξύ του υφυπουργού κ. Νικητιάδη, αντιπροσωπείας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και αντιπροσωπείας του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών. Στη συνάντηση αυτή ενημερωθήκαμε από τον υφυπουργό και την Ομοσπονδία ότι υπάρχουν σημαντικές διαφοροποιήσεις σχετικά με τις προ δεκάμηνου δεσμεύσεις τους και θα πρέπει να ξεκινήσει νέος διάλογος. Το ραντεβού μας ανανεώθηκε για την επόμενη εβδομάδα οπότε και θα υπάρχει περαιτέρω συζήτηση καθώς και σύγκλιση της εκτελεστικής επιτροπής του ΠΣΑΚ.

Ο ΠΣΑΚ ενημερώνει τα μέλη του και την κοινή γνώμη ότι η απεργία συνεχίζεται κανονικά βάσει της απόφασης που είχε παρθεί στη Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου μας στις 14/10/2010», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών μετά το τέλος της συνάντησης.

Από την πλευρά του ο υφυπουργός δήλωσε: «Είχαμε ένα εξαντλητικό, εποικοδομητικό και σε βάθος διάλογο με τους εκπροσώπους των καλαθοσφαιριστών και την ομοσπονδία. Ετέθησαν το σύνολο των ζητημάτων που σχετίζονται με τον χώρο. Τα ζητήματα είναι σημαντικά. Η πλευρά των καλαθοσφαιριστών έθεσε κυρίως τα θέματα που σχετίζονται με την συνταξιοδότηση, την ιατροφαρμακευτική κάλυψη. Παράλληλα συζητήθηκαν και θέματα που έχουν να κάνουν με τη βία και την καταπολέμηση της. Γενικώς η συζήτηση ήταν προς τη πλευρά της εξυγίανσης του αθλήματος».

Νέα συνάντηση μεταξύ όλων των σχετικών φορέων θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις