Αλ. Τσίπρας: Πρωθυπουργικές εξαγγελίες αόριστων παροχών

Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2010 11:22
UPD:12:36

«Την ίδια στιγμή που η κοινωνία βουλιάζει, οι κοινωνικές υπηρεσίες είναι υπό διάλυση, το ασφαλιστικό έχει καταρρακωθεί, ο πρωθυπουργός, δυο βδομάδες πριν τις εκλογές, θυμάται να βάλει τον προεκλογικό του μανδύα», σημείωσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ (δεξιά στη φωτογραφία).

A- A A+

Ανεβαίνει περαιτέρω το πολιτικό θερμόμετρο εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, με τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρας να κατηγορεί τον Πρωθυπουργό πως εξαγγέλλει αόριστες παροχές, φορώντας τον προεκλογικό του μανδύα.

«Την ίδια στιγμή που η κοινωνία βουλιάζει, οι κοινωνικές υπηρεσίες είναι υπό διάλυση, το ασφαλιστικό έχει καταρρακωθεί, ο πρωθυπουργός, δυο βδομάδες πριν τις εκλογές, θυμάται να βάλει τον προεκλογικό του μανδύα», σημείωσε ο κ. Τσίπρας κατά την επίσκεψή τα στα κεντρικά γραφεία του ΙΚΑ στην Ομόνοια.

Α. Τσίπρας: O Πρωθυπουργός βάζει τον προεκλογικό του μανδύα

Α. Τσίπρας: O Πρωθυπουργός βάζει τον προεκλογικό του μανδύα

«Τα κάνει όμως χειρότερα», συμπλήρωσε και τόνισε: «Εξαγγέλλει αόριστες παροχές, χωρίς συγκεκριμένα στοιχεία, την ίδια στιγμή που όλοι γνωρίζουν ότι έρχονται νέα μέτρα μετά τις εκλογές».

«Το πιο οξύμωρο όμως», συνέχισε, «είναι ότι χθες ο πρωθυπουργός μας είπε ότι το δίλημμα των εκλογών είναι σωτηρία της χώρας ή χρεοκοπία. Ούτε λίγο ούτε πολύ δηλαδή μας είπε ότι αν δεν ψηφίσουμε τον κ. Σγουρό θα χρεοκοπήσει η χώρα. Είναι συνάμα αστείο και τραγικό».

Ο κ. Τσίπρας υποστήριξε ότι «η χώρα όντως χρειάζεται να σταθεί στα πόδια της» και ότι οι πολίτες πρέπει να στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα στις εκλογές της 7ης Νοέμβρη. «Ένα μήνυμα αντίστασης, ελπίδας και προοπτικής», συμπλήρωσε και κατέληξε: «Να πουν όχι στο μνημόνιο, να αμφισβητήσουν την κυρίαρχη πολιτική, να στηρίξουν την υποψηφιότητα που φέρνει η συνάντηση των δυνάμεων της αριστεράς και του σοσιαλιστικού χώρου».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή