Αλ. Παπαρήγα: Πολιτική η εκλογική μάχη του Νοεμβρίου

Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2010 18:20

«Η εκλογική μάχη για εμάς κυριολεκτικά κοιτάζει μπροστά. Δεν μένουμε μόνο στις 7 του Νοέμβρη και στις 14», ανέφερε η γ.γ. του ΚΚΕ, τονίζοντας ότι η επικείμενη αναμέτρηση θα δείξει αν νομιμοποιεί ή όχι ο λαός την κυρίαρχη πολιτική.

A- A A+

Πολιτικό χαρακτήρα προσέδωσε στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές η γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας σε εργαζομένους της ΕΤΕ στο Γέρακα.

«Είναι πολύ λίγα τα ζητήματα που μπορεί κανείς πει ότι είναι αυστηρά τοπικά. Γι’ αυτό και εμείς από την αρχή ότι η εκλογική μάχη είναι πολιτική, παίρνοντας υπόψη επίσης το γεγονός ότι είμαστε βαθιά στην κρίση ως χώρα», ανέφερε η κ. Παπαρήγα, προειδοποιώντας ότι η ελληνική οικονομία βαδίζει προς τη χρεοκοπία και ότι τα «άγρια αντιλαϊκά μέτρα που έχουν παρθεί» είναι ανεπίστρεπτα.

Α. Παπαρήγα: Χοντρό δούλεμα από τον Πρωθυπουργό αλλά δεν μασάμε

Α. Παπαρήγα: Χοντρό δούλεμα από τον Πρωθυπουργό αλλά δεν μασάμε

«Η εκλογική μάχη για εμάς κυριολεκτικά κοιτάζει μπροστά. Δεν μένουμε μόνο στις 7 του Νοέμβρη και στις 14», ανέφερε, τονίζοντας ότι η επικείμενη αναμέτρηση θα δείξει αν νομιμοποιεί ή όχι ο λαός την κυρίαρχη πολιτική.

Η γ.γ. του ΚΚΕ εξέφρασε την εκτίμηση ότι στις 7 του Νοέμβρη δεν μπορεί να γίνει καμία επαναστατική αλλαγή, υπστήριξε ωστόσο ότι είναι εφικτό να έχουν σοβαρές και ορατές απώλειες το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ.

Αυτό που μπορεί να φέρει πραγματική αλλαγή στο συσχετισμό δύναμης, σημείωσε, «είναι οι ψήφοι και το ποσοστό των ψηφοδελτίων που συγκρότησε με πρωτοβουλία του το ΚΚΕ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή