Αντ. Σαμαράς: «Οχι» στα ψευτοδιλήμματα του ΠΑΣΟΚ

Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2010 12:20
UPD:14:57
A- A A+

«Μια κυβέρνηση σοβαρή πρέπει να επενδύει στην αλήθεια και όχι στο ψέμα», δήλωσε από τα Τρίκαλα ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς και συμπλήρωσε πως «τα ψευτοδιλήμματα που αναμένεται να θέσει τις επόμενες ημέρες ο κ. Παπανδρέου θα πέσουν στο κενό».

«Θέλω να είναι ξεκάθαρο ότι εμείς αγωνιζόμαστε με ένα πρόγραμμα κοστολογημένο και αληθινό και δεν έχουμε να αντιμετωπίσουμε παρά μόνο την οικονομική πραγματικότητα, η οποία σήμερα έχει κάνει τον ελληνικό λαό πραγματικά να στενάζει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, ο κ. Σαμαράς σημείωσε ότι και στα Τρίκαλα «βλέπουμε παντού κόσμο, μαγαζιά να κλείνουν, η ανεργία να μεγαλώνει, η ελπίδα να σβήνει για μια βιοτεχνία, για ένα νέο παιδί που είχε ένα δικό του όνειρο, για μια οικογένεια που βλέπει να μην μπορεί να προγραμματίσει ούτε καν για το σήμερα».

«Επομένως», πρόσθεσε, «θέλω να είναι απολύτως ξεκάθαρη η θέση της Νέας Δημοκρατίας. Αγωνιζόμαστε με πρόγραμμα για την αλήθεια, και για το πώς θα βγούμε από αυτό το αδιέξοδο».

Καταλήγοντας, κατηγόρησε τον κ. Παπανδρέου ότι αγωνίζεται με το ψέμα, με την παραπληροφόρηση και προσπαθεί να βάλει ψευτοδιλήμματα.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή