Ενταση στην περιοδεία της Ελ. Πορταλιού στον Αγ. Παντελεήμονα

Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2010 13:54
UPD:13:55
A- A A+

Περιοδεία μετΆ εμποδίων έκανε στον Αγιο Παντελεήμωνα η υποφήψια Δήμαρχος Αθηναίων Ελένη Πορταλιού, καθώς δέχθηκε τους προπηλακισμούς ακραίων στοιχείων.

«Όλοι πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να αντιμετωπίσουμε τις πολιτικές του μνημονίου, που δημιουργούν φτώχεια και ανεργία και πιστεύουμε ότι με την αντίσταση, την αλληλεγγύη, τη συμμετοχή και τη δημιουργία του λαϊκού κόσμου θα αλλάξουν τα πράγματα στην πόλη και τη ζωή μας», τόνισε η κ. Πορταλιού και καταίδκασε και την επίθεση που δέχθηκε χθες ο Αλ. Αλαβάνος.

Στην περιοδεία συμμετείχε και ο Θοδωρής Δρίτσας, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος δήλωσε ότι «σκοταδιστές τραμπούκοι προσπάθησαν "για μια ακόμη φορά να παραστούν ως αγανακτισμένοι πολίτες».

Καταδικάζει την επίθεση ο Γ. Καμίνης

«Καταδικάζουμε και δεν θα σταματήσουμε να καταδικάζουμε εκείνους που επιχειρούν να εμποδίσουν την ελευθερη επικοινωνία ανθρώπων και ιδεών. Καταδικάζω την επίθεση που δέχτηκε η κα. Ελένη Πορτάλιου και μέλη του συνδυασμού της, στην διάρκεια περιοδείας στις περιοχές του Αγ. Παντελεήμονα και της Πλατείας Βικτωρίας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή