Αντιδράσεις για τη διακαναλική του Πρωθυπουργού

Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2010 15:12
UPD:24/10/2010 15:49
A- A A+

Ενστάσεις για τη διακαναλική συνέντευξη του Πρωθυπουργού τη Δευτέρα διατυπώνουν τα κόμμα της Αριστεράς.

Διακαναλική συνέντευξη για όλους τους πολιτικούς αρχηγούς ζητά το ΚΚΕ, υποστηρίζοντας πως ο Πρωθυπουργός επιχειρεί να παρέμβει, «ώστε η λαϊκή δυσαρέσκεια και οργή να μην εκφραστεί στις κάλπες σε καταδίκη της κυβερνητικής πολιτικής».

«Ο πρωθυπουργός επιλέγει την πολυτέλεια ενός διακαναλικού τηλεοπτικού μονολόγου τη Δευτέρα, από τα στούντιο της ΝΕΤ», σχολιάζει ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας και ζητά τη διεξαγωγή ντιμπέιτ και για τους πέντε πολιτικούς αρχηγούς.

«Στο όνομα της δημοκρατίας και του πλουραλισμού, τον καλώ να φύγει από την πολυτέλεια του μονολόγου και την ίδια ώρα, αντί για έναν μονόλογο, να οργανωθεί ένα ντιμπέιτ με τους 5 πολιτικούς αρχηγούς, όπως προεκλογικά οργανώθηκε, για να ακουστούν όλες οι απόψεις, να υπάρξει πολιτική αντιπαράθεση, να ενημερωθεί ο λαός, δύο εβδομάδες από τις κρίσιμες αυτές εκλογές, για τις θέσεις των κομμάτων», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Ποιος φοβάται τη δημοκρατία σΆ αυτόν τον τόπο; Ποιος φοβάται τον πλουραλισμό; Ποιος φοβάται την αντιπαράθεση των απόψεων;», καταλήγει ο κ. Τσίπρας.

«Ο κ. Παπανδρέου είναι "κατηγορούμενος" για μια σειρά πραγμάτων. Ουδείς μπορεί να του απαγορεύσει το ιερό δικαίωμα της "απολογίας" απέναντι στον Ελληνικό λαό…», σχολίασε ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ Κ. Αϊβαλιώτης.

Υπενθυμίζεται ότι η εφ΄ όλης της ύλης διακαναλική συνέντευξη του πρωθυπουργού έχει πραγματοποιηθεί για τις 21.00 της Δευτέρας.

Ο πρωθυπουργός θα απαντήσει στις ερωτήσεις επτά δημοσιογράφων που εκπροσωπούν τηλεοπτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας. Η συνέντευξη θα γίνει, στο στούντιο της ΝΕΤ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή