Σούπερ Λίγκα: Ατρόμητος-Ξάνθη 1-1

Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2010 19:12
UPD:19:23
ΑΠΕ-ΜΠΕ/LATO KLODIAN

A- A A+

Δυο εύστοχα πέναλτι, από ένα για κάθε ομάδα, έκριναν το αποτέλεσμα της αναμέτρησης τους Ατρομήτου με την Ξάνθη (1-1) στο Περιστέρι, με την οποία άνοιξε η αυλαία στην 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το ματς κακό και χωρίς ρυθμό θα ξεχαστεί γρήγορα απ' όσους το παρακολούθησαν, αλλά και από τους δυο αντιπάλους, που παραμένουν με τον ένα πόντο που πήρε έκαστος στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Μεγαλύτερο ίσως το κέρδος για την Ξάνθη, η οποία πήρε την τρίτη της φετινή της ισοπαλία και δεύτερη εκτός έδρας.

Οι γηπεδούχοι ήταν, πάντως, εκείνοι που άνοιξαν το σκορ στο 49' με τον Περόνε να νικάει από τα 11 βήματα του Γκσπούρνινγκ. Την εσχάτη των ποινών είχε καταλογίσει ο διαιτητής Καλόπουλος για τράβηγμα του Σκόνδρα από τον Αντεφέμι μέσα στην περιοχή. Στην ίδια φάση αποβλήθηκε και ο προπονητής της Ξάνθης, Γιώργος Παράσχος για διαμαρτυρία.

Ο Ατρόμητος είχε την ευκαιρία να καθαρίσει το παιχνίδι στο 64', όμως ο Γκσπούρνινγκ αυτή τη φορά σε τετ α τετ κέρδισε τον Περόνε και τρία λεπτά αργότερα ο Σκόνδρας επέστρεψε το πέναλτι που είχε πάρει, τραβώντας και ανατρέποντας τον Πόι μέσα στην περιοχή της ομάδας του. Επιπλέον είδε και δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας του γηπεδούχους με 10 παίκτες. Την εκτέλεση για την Ξάνθη ανέλαβε ο Πόι, ο οποίος δεν αστόχησε, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Ολιβέιρα, Νάστος, Μπαζίνσκι, Σκόνδρας, Νεμπεγλέρας, Καμαρά, Σαρμιέντο (33' Σφακιανάκης), Περόνε (75' Τάτος), Φαβάλι, Μπρίτο (80' Σαγκανόφσκι)

Ξάνθη (Γιώργος Παράσχος): Γκσπούρνινγκ, Βάλλας, Στιούαρτ, Μπέρτος, Γκλέισον, Κατόνγκο (73' Κιντάνα), Φλίσκας, Βασιλακάκης, Πόι (88' Μπούγκα), Αντεφέμι, Μαρσελίνιο (60' Ελινγκτον)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις