Σούπερ Λίγκα: Αστέρας Τρίπολης-Ηρακλής 0-0

Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2010 21:24
UPD:25/10/2010 14:32

Τέσσερις φορές έχει αγωνιστεί στην Τρίπολη ο Ηρακλής και σε καμία εξ' αυτών δεν έχασε, με την ομάδα του Ουζουνίδη να παίρνει ισοπαλία (0-0) από τον Αστέρα.

A- A A+

Τέσσερις φορές έχει αγωνιστεί στην Τρίπολη ο Ηρακλής και σε καμία εξ' αυτών δεν έχασε, με την ομάδα του Ουζουνίδη να παίρνει ισοπαλία (0-0) από τον Αστέρα.

Σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις, ο Αστέρας και ο Ηρακλής έμειναν στο δίκαιο 0-0, με τις δύο ομάδες να έχουν μόνο ισοπαλίες στα εντός και εκτός έδρας φετινά τους παιχνίδια αντίστοιχα! Η ομάδα της Τρίπολης έχουν τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς στην έδρα της, ενώ ίδια είναι και η επίδοση του Ηρακλή μακριά από το «Καυτανζόγλειο».

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, με τους φιλοξενούμενους να έχουν πολύ καλή ευκαιρία με τον Ντάνι που απέκρουσε ο Ντεγκρά, ενώ ο Αστέρας απείλησε με κεφαλιά του Φυτανίδη στο 34' που έφυγε άουτ. Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα της Τρίπολης είχε την πρωτοβουλία, προσπάθησε να δημιουργήσει ρήγματα με τον Αράς, όμως δεν μπόρεσε να φτάσει στο γκολ παρότι είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τους Μπαστία και Φορτούνη τις οποίες απεσώβησε ο Μπαντής. Ο Ηρακλής προσπάθησε με αντεπιθέσεις να φτάσει σε κάτι καλό, όμως ήταν φανερό πως ο Ουζουνίδης πήγαινε για την ισοπαλία. Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σολτάνι στο 84'.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Βαγγέλης Βλάχος): Ντεγκρά, Φυτανίδης, Ουριμπάρι, Πουλίδο, Μπαρτολίνι (41' Ορόθκο), Λαδάκης, Κρις (71' Μπαστία), Αράς, Καρέρα, Ρομπέρτο, Ροζέριο (58' Φορτούνης).

Ηρακλής (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος (68' Μπαντής), Αραμπατζής, Χοσέμι, Κατσαμπής, Κανακούδης, Ντάνι, Καρλίνιος, Ιακόμπ, Μάρα (65' Κομπαγιάσι), Σολτάνι, Πίτου Γκαρσία (86' Κυριαζής).

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις