Σούπερ Λίγκα: Ολυμπιακός Βόλου-ΑΕΛ 0-0

Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2010 21:32
UPD:25/10/2010 14:31

A- A A+

Βλέποντας κανείς το πρώτο μέρος του θεσσαλικού ντέρμπι δεν μπορούσε να προϊδεάσει πως η ΑΕΛ θα έπαιρνε κάτι από τον Ολυμπιακό Βόλου. Ωστόσο η ομάδα του Παπακώστα ανέτρεψε το σε βάρος της 1-0, κάνοντάς το 1-1 στο Β' μέρος και φεύγοντας με το Χ από την έδρα του αντιπάλου της.

Η ΑΕΛ –που είχε αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τα άλλα της παιχνίδια- ξεκίνησε πιο δυνατά στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου. Έδειχνε αλλά και ήταν πιο δραστήρια. Ωστόσο αυτό δεν κράτησε πολύ...

Οι γηπεδούχοι πήραν τα… πάνω τους και αρχικά είχαν μία πολύ καλή διπλή ευκαιρία στο 8ο λεπτό με σουτ των Μόνχε και Μπρέσκα, που απέκρουσε διαδοχικά ο Αμπάρης. Ακολούθησε στο 20' άλλη μία μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό Βόλου. Μετά από σέντρα του Ούμπιδες το σουτ του Μαρτίν βρήκε στο δοκάρι. Οι Βολιώτες παρά το μέτριο ξεκίνημά τους στο παιχνίδι ανέβασαν πολύ γρήγορα ρυθμούς και πήρε τον έλεγχο του αγώνα από μία Λάρισα, που είχε και πάλι ουκ ολίγα προβλήματα.

Στο 21ο γκολ η ΑΕΛ έμελλε να... υποκύψει στην ανωτερότητα του αντιπάλου της. Μετά από κόρνερ του Ουμπίδες και αμυντική αδράνεια της Λάρισας ο Μάρτιν πήρε την κεφαλιά, στέλνοντάς την προς τον Μόνχε, που από κοντά σκόραρε με το κεφάλι. Έτσι έγινε το 1-0 ενώ στην συνέχεια η ομάδα του Βόλου πίεσε και για άλλο γκολ.

Οι δύο ομάδες έδειχναν να έχουν μεγάλη αγωνιστική διαφορά. Ο Ολυμπιακός Βόλου έχοντας την καλή τετράδα των Μόνχε, Μάρτιν, Ουμπίδες και Αλβάρεζ, που έκανε και επικίνδυνες αντεπιθέσεις αλλά και κρατούσε μπάλα όσο έπρεπε. Οι Βολιώτες ήταν σαφώς ανώτεροι της Λάρισας, που αντιμετώπιζε προβλήματα σε όλες της τις γραμμές.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Παπακώστας έριξε στην… μάχη τους Μετίν και Γκέρεμι με στόχο να αλλάξει την άκρως προβληματική εικόνα της ΑΕΛ. Αυτό έγινε άμεσα.

Στο 60ό λεπτό άρχισε ουσιαστικά η... αντεπίθεση της Λάρισας. Τότε η ΑΕΛ είχε μία καλή ευκαιρία για γκολ με τους Κουζέν και Μετίν. Από εκεί και μετά βελτίωσε αισθητά την απόδοσή της για να γνωρίσει την επιβράβευση με την ισοφάριση του ματς στο 80ό λεπτό.

Το 1-1 έγινε μετά από φάουλ του Μετίν. Η μπάλα αρχικά κόντραρε σε σώματα αλλά στην επιστροφή της στρώθηκε στον Μετίν, που έκανε νέο σουτ, το οποίο μετά από κόντρες κατέληξε στα δίχτυα. Στο 86' το γκολ του Μετίν με κεφαλιά ακυρώνεται ως οφσάιντ σε μία δύσκολη και αμφιλεγόμενη φάση ενώ στο 87' αποβλήθηκε ο Μόνχε λόγω χτυπήματος στον Ταυλαρίδη.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις