ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Ντέρμπι απουσιών

Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2010 09:00

Ο Νάτσο Σκόκο θα απουσιάσει λόγω τραυμταισμού από τον αγώνα με τους «πράσινους».

A- A A+

Οι πολλές απουσίες της κάθε ομάδας ενδέχεται να είναι ο παράγοντας που θα κρίνει το κυριακάτικο ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ, στο τρίτο του παιχνίδι στον πάγκο της ΑΕΚ (και πρώτο ντέρμπι), δεν θα έχει στη διαθεσή του τους τραυματίες Νάτσο Σκόκο, Κώστα Μανωλά, Νίκο Λυμπερόπουλο, Σανέλ Γιάχιτς και τον άρρωστο Χρήστο Πατσατζόγλου.

Ο Ισπανός τεχνικός ατύχησε να δει του δυο πρώτους μόλις τις τελευταίες μέρες να τραυματίζονται, γεγονός που μπλέκει αρκετά τα πλάνα που είχε κάνει, κάτι που δεν ισχύει πχ για τις περιπτώσεις των Λυμπερόπουλου και Πατσατζόγλου, οι οποίοι απουσιάζουν από τη στιγμή που ήρθε στην Ένωση.

Στον αντίποδα, από την αποστολή του Παναθηναϊκού κόπηκε την τελευταία στιγμή ο Σίντνεϊ Γκοβού, παρόλο που για τον Γάλλο υπήρχαν ελπίδες πως θα προλάβαινε να βρίσκεται έστω στην 18αδα.

Δεδομένες είναι οι απουσίες των Σεμπάστιαν Λέτο και Σωτήρη Νίνη και το γεγονός πως η ομάδα δεν θα έχει για άλλο ένα παιχνίδι εναλλακτικό επιθετικό στον πάγκο της με τον Αντώνη Πετρόπουλο ακόμα τραυματία. Επιπλέον ο Γιώργος Καραγκούνης εξαιτίας ενός αιματώματος που τον ταλαιπωρεί μάλλον δεν θα ξεκινήσει βασικός.

Στο κομμάτι των 11αδων, η ΑΕΚ θα παραταχθεί πιθανότατα με τον Σάχα κάτω από τα δοκάρια, τον Λαγό αριστερό μπακ, τον Αργυρίου δεξιά, τους Δέλλα και Νασούτι στο κέντρο της άμυνας. Μάκος, Καφές, Γκέντσογλου στο χώρο του κέντρου και Λεονάρντο, Μπερνς ως στηρίγματα του Τζιμπούρ, που θα παίξει κορυφή.

Όσον αφορά τα πλάνα του Νιόπλια, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τζόρβας, με τους Μπουμσόνγκ και Σαριέγκι να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Δεξί και αριστερό μπάκ Βύντρας και Σπυρόπουλος αντίστοιχα. Ζιλμπέρτο, Σιμάο και Κατσουράνης θα είναι στον άξονα, με τον Χριστοδουλόπουλο αριστερά, τον Γκαρσία δεξιά και τον Σισέ στην κορυφή της επίθεσης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις