Γ. Καρατζαφέρης: Eκβιασμός του εκλογικού σώματος από Παπανδρέου - Σαμαρά

Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2010 15:50
UPD:25/10/2010 14:01

«Όταν λοιπόν δύο πολιτικοί αρχηγοί καταφεύγουν στον εκβιασμό του εκλογικού Σώματος, τότε νομίζω ότι εύκολα αντιλαμβάνεται ο καθένας τον πανικό και την αγωνία που τους διακατέχει», σημείωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης.

A- A A+

Δριμεία επίθεση τόσο στον Γ. Παπανδρέου όσο και στον Αντ. Σαμαρά εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης, κατηγορώντας τους πως «κοκορομαχούν χωρίς επιχειρήματα πιέζοντας το λαό σε εκβιαστικά διλήμματα, προφανώς ανόητα».

«Όταν λοιπόν δύο πολιτικοί αρχηγοί καταφεύγουν στον εκβιασμό του εκλογικού Σώματος, τότε νομίζω ότι εύκολα αντιλαμβάνεται ο καθένας τον πανικό και την αγωνία που τους διακατέχει», πρόσθεσε.

Επιπλέον, ο κ. Καρατζαφέρης σημείωσε ότι «ο ένας λέει ότι εάν δεν ψηφιστούν οι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας σημαίνει περισσότερη φορολογία από την επόμενη ημέρα, και ο άλλος λέει ότι εάν δεν ψηφιστούν οι δικοί του υποψήφιοι η χώρα θα οδηγηθεί στην πτώχευση».

Τους κατηγόρησε μάλιστα πως «δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμη οι δύο πρωταγωνιστές ούτε την σοβαρότητα της κατάστασης, ούτε τις προκλήσεις του καιρού».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κλιμάκωσε την επίθεσή του στον Αντώνη Σαμαρά, υπογραμμίζοντας πως «πρέπει να καταλάβει ότι η Ελλάδα δεν είναι Πολιτική ¶νοιξη για να την κλείσει».

«Η Νέα Δημοκρατία σπαράσσεται εσωτερικά. Ήδη κανένας Βουλευτής δεν στηρίζει τις επιλογές που έκανε ο αρχηγός της. Αυτό καταδεικνύει ένα κόμμα το οποίο δεν έχει ακόμα βρει τον βηματισμό του και κάτω από την προσωπική του αγωνία ο κ. Σαμαράς, καταφεύγει σε ύβρεις προς αντιπάλους προκειμένου να προστατεύσει την πράγματι τραυματική εικόνα του κόμματος του», κατέληξε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή