Αλ. Τσίπρας: Εκβιασμός με ψεύτικα διλήμματα

Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2010 16:59

«Το ΠΑΣΟΚ, η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός βρίσκονται σε πανικό, βλέποντας τους υποψήφιους που στηρίζουν να καταρρέουν, και, από την άλλη, η ΝΔ δεν μπορεί να αποτελέσει εναλλακτική λύση», τόνισε ο πρόεδρος της KO του ΣΥΡΙΖΑ, Α. Τσίπρας, στη διάρκεια ομιλίας σε εκδήλωση του υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Τάσου Κουράκη.

A- A A+

«Βουλιάζουν» οι υποψήφιοι στις αυτοδιοικητικές εκλογές, που στηρίζονται από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, τόνισε ο πρόεδρος της KO του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στη διάρκεια ομιλίας σε εκδήλωση του υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Τάσου Κουράκη.

«Το ΠΑΣΟΚ, η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός βρίσκονται σε πανικό, βλέποντας τους υποψήφιους που στηρίζουν να καταρρέουν, και, από την άλλη, η ΝΔ δεν μπορεί να αποτελέσει εναλλακτική λύση», πρόσθεσε.

Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι ετοιμάζεται να «εκβιάσει» και να «εξαπατήσει και πάλι» τον ελληνικό λαό και σημείωσε ότι «μπροστά στην κατάρρευση όλων των επιχειρημάτων επιστρατεύει ψεύτικα διλήμματα».

«Μετά το δίλημμα "Μνημόνιο ή χρεοκοπία", που μας οδήγησε στο Μνημόνιο της χρεοκοπίας, τώρα επιστρατεύει το δίλημμα "Σγουρό ή χρεοκοπία", στην Αττική, "Μπόλαρη ή εκλογές", στην Κεντρική Μακεδονία», συμπλήρωσε.

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ακόμα ότι «είναι αστείο, αλλά συνάμα και τραγικό να υποτιμά τόσο τη νοημοσύνη των Ελλήνων πολιτών». «Και είναι αστείο και τραγικό διότι δεν υπάρχει αντικείμενο εκβιασμού. Και δεν υπάρχει αντικείμενο εκβιασμού διότι ο κόσμος έχει ήδη χάσει αυτά που τον απειλούν ότι θα χάσει, αν δεν στηρίξει τους κυβερνητικούς υποψηφίους», υπογράμμισε.

Ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε «διακαναλικό μονόλογο» τη διακαναλική συνέντευξη που θα δώσει αύριο ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και τον κατηγόρησε ότι με αυτό τον τρόπο «φυγομαχεί» έχοντας την «προκλητική εύνοια» των μεγάλων ΜΜΕ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή