Σούπερ Λίγκα: Πανσερραϊκός-Κέρκυρα 0-2

Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2010 18:05
UPD:18:26
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΚΗΣ

A- A A+

Πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη πήρε η Κέρκυρα (η πρώτη της στο πρωτάθλημα) με 2-0 κόντρα στον επίσης νεοφώτιστο Πανσερραϊκό.

Οι Φαίακες με μεγάλο πρωταγωνιστή των Ντένις Επσταϊν, ο οποίος άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, πετυχαίνοντας παράλληλα το πέμπτο του γκολ στο πρωτάθλημα, έπαιξαν έξυπνα και όσο χρειαζόταν για να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Από την άλλη, ο Πανσερραϊκός ήταν για άλλη μια φορά απογοητευτικός, έχασε άλλο ένα παιχνίδι και είναι δεδομένο πως βάζει υποψηφιότητα ως ένα από τα φαβορί για υποβιβασμό φέτος, ασχέτως αν βρισκόμαστε ακόμα στο ξεκίνημα σχεδόν της σεζόν.

Πάντως, οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν τυχεροί στο να προηγηθούν στην πρώτη που δημιούργησαν και ουσιαστικά πρώτη του παιχνιδιού. Μετά από 25 λεπτά στείρων μονομαχιών κυρίως στο κέντρο του γηπέδου ο Ιεροκλής Στολτίδης βρήκε με εξαιρετική πάσα τον Επστάιν και εκείνος πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Ράντμαν για το 1-0.

Ο Πανσερραϊκός δεν κατάφερε να βρει το ρυθμό του στη συνέχεια του πρώτου μέρους και μόνο στην επανάληψη είχε μια δυο καλές στιγμές για να απειλήσει τον σταθερό Κωνσταντόπουλο.

Έτσι, η Κέρκυρα βρήκε την ευκαιρία να χτυπήσει και για δεύτερη φορά στο 87' για να καθαρίσει το παιχνίδι.

Οι συνθέσεις:

Πανσερραϊκός (Κοκότοβιτς): Ράντμαν, Παπάζογλου, Παντελιάδης, Αμπουμπακάρι (46' Γεωργιάδης), ¶μο, Κάστρο, Σουμπίνιο (74' Ανάκογλου), Μπέλιτς, Νταλέ, Μαβενέ, Λεοζίνιο

Κέρκυρα (Τεννές): Κωνσταντόπουλος, Βενέτης, Στολτίδης, Καλαντζής (82' Μακρυδημήτρης), Φλαβίνιο (54' Ιωάννου), Τσίγκας (75' Γιάντσης), Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Γκουστάβο, Επστάιν, Μακρής

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις