Σούπερ Λίγκα: Καβάλα-Εργοτέλης 3-1

Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2010 18:07
UPD:25/10/2010 14:24

Με επιβλητική εμφάνιση η Καβάλα επικράτησε εντός 3-1 του Εργοτέλη παίρνοντας εκδίκηση για την περσινή βαριά ήττα (0-3).

A- A A+

Με επιβλητική εμφάνιση η Καβάλα επικράτησε εντός 3-1 του Εργοτέλη παίρνοντας εκδίκηση για την περσινή βαριά ήττα (0-3). Οι Αργοναύτες σκαρφάλωσαν στην βαθμολογία, παραμένοντας για έκτο ματς αήττητοι.

Παράσταση για έναν ρόλο ήταν το ματς, έστω κι αν χρειάστηκε ένα λάθος των φιλξενούμενων για να πάρει το προβάδισμα η ομάδα του Ντράγκαν Ουκάκα. Στο 27' ο Ντιέ εκτέλεσε φάουλ-γέμισμα στην περιοχή, ο Σασιασβίλι βρήκε με το κεφάλι τη μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα του Δασκαλάκη. Από εκεί και πέρα, τα απευθείας φάουλ του Σερζ Ντιέ ανησύχησαν ιδιαίτερα τον τερματοφύλακα του Εργοτέλη, ο οποίος σώθηκε από το δοκάρι στο 43΄, στο σουτ του Ονουάτσι.

Νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, οι Αργοναύτες καθάρισαν το ματς. Στο 53' ο Ζαν Κλοντ Νταρσβίλ με έξοχη ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Δασκαλάκη γράφοντας το 2-0, ενώ στο 59' ο Ονουάτσι βρέθηκε μόνος απέναντι στον γκολκίπερ των Κρητικών μετά από συνδυασμό με τον Νταρσβίλ και σκόραρε για τρίτη φορά.

Από εκεί και πέρα, οι όποιες προσπάθειες των φιλοξενούμενων να πετύχουν έστω το γκολ της τιμής, σταμάτησαν στον Μάριο Γκαλίνοβιτς, ο οποίος δήλωσε «παρών» όποτε χρειάστηκε και νικήθηκε μόνο στο 89' λεπτό στο τετ α τετ με τον Λεάλ, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-1 μετά από τραγικό λάθος της άμυνας.

Οι συνθέσεις:

Καβάλα (Ντράγκαν Οκούκα): Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης, Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Χργκόβιτς, Ντιέ, Καρντόσο (68' Ντουκρόκ), Αμπντούν, Ονουάτσι, Νταρσβίλ (84' Ναζλίδης), Ογκμπέτσε (73' Βουτσίτσεβιτς)

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Ολίσε (65' Χαντί), Ρομάνο, Σασιασβίλι, Τζούνιορ, Αλεξόπουλος, Βερπακόφσκις, Χίμπλινγκερ, Ρουμπάκης (46' Βίσιο), Λεάλ, Μπέτο (46' Φραγκουλάκης)

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις