Αντ.Σαμαράς: Στις 7/11 δεν επιτρέπεται η αποχή

Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010 15:05

Με σύνθημα «σύμπνοια, ενότητα και συσπείρωση» και υπογραμμίζοντας πως στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου δεν επιτρέπεται η αποχή, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς εμφανίστηκε βέβαιος κατά την περιοδεία του στην Καλαμάτα.

A- A A+

Με σύνθημα «σύμπνοια, ενότητα και συσπείρωση» και υπογραμμίζοντας πως στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου δεν επιτρέπεται η αποχή, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς εμφανίστηκε βέβαιος κατά την περιοδεία του στην Καλαμάτα, για τη νίκη τόσο του Δημήτρη Δράκου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, όσο και του Παναγιώτη Νίκα στο δήμο Καλαμάτας.

Στη δεύτερη ημέρα της επίσκεψής του στη Μεσσηνία, ο αρχηγός της ΝΔ μετέβη στο Επισκοπείο όπου είχε συνάντηση με τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο, αλλά και στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο Γιώργο Καραμπάτο και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής.

Α. Σαμαράς: Μόνη οδός σωτηρίας είναι η ανάπτυξη

Α. Σαμαράς: Μόνη οδός σωτηρίας είναι η ανάπτυξη

Στη συνέχεια ο κ. Σαμαράς περιόδευσε στην αγορά της Καλαμάτας και μίλησε με πολλούς καταστηματάρχες στην οδό Αριστομένους. Στο εκλογικό κέντρο του υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου τον υποδέχθηκε ο κ. Δράκος, μαζί με τον βουλευτή Γιάννη Λαμπρόπουλο και αμέσως μετά μετέβη στο εκλογικό κέντρο του υποψηφίου δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα.

Τελευταίος σταθμός της περιοδείας του προέδρου της ΝΔ στην Καλαμάτα ήταν η ΝΟΔΕ Μεσσηνίας όπου προήδρευσε σύσκεψης με στελέχη του κόμματος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή