Ντ. Μπακογιάννη: «Φοβισμένος και απελπισμένος» ο Πρωθυπουργός

Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2010 13:16
UPD:23/11/2010 16:39
A- A A+

Σκληρή κριτική στον Πρωθυπουργό, με αφορμή τη χθεσινή διακαναλική του συνέντευξη, άσκησε η ανεξάρτητη βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη.

Σε δήλωσή της, η βουλευτής χαρακτηρίζει την τηλεοπτική εμφάνιση του κ. Παπανδρέου «νομοτελειακή κατάληξη μιας κυβέρνησης που με κάθε ευκαιρία διακήρυττε ότι εφάρμοζε μια πολιτική που δεν τη πίστευε».

Σκληρή κριτική στον Πρωθυπουργό άσκησε η ανεξάρτητη βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη.

Μια πολιτική που – όπως επισημαίνει - «εξάντλησε τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους, χωρίς να αντιμετωπίσει τα πιο δύσκολα και τα πιο καθοριστικά που απαιτούνται για να ανακάμψει η χώρα».

Η κ. Μπακογιάννη κατηγορεί ακόμη τον κ. Παπανδρέου ότι υπό το βάρος των δημοσκοπήσεων προσπάθησε να στηρίξει με διλήμματα την πολιτική του. «Την ώρα που η Ελλάδα χρειάζεται έναν αποφασιστικό, υπεύθυνο και ψύχραιμο ηγέτη, οι πολίτες αντικρίσαμε ένα φοβισμένο και απελπισμένο άνθρωπο που από χθες έβαλε τη χώρα σε μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο», τονίζει, σημειώνοντας παράλληλα ότι το μεγάλο ζήτημα για τη χώρα δεν είναι το χρώμα που θα έχει ο χάρτης τη Κυριακή των εκλογών, αλλά οι διαρθρωτικές αλλαγές που χρειάζεται ο τόπος.

«Για να βάλουμε την Ελλάδα σε κίνηση», καταλήγει, «πρέπει να αφήσουμε πίσω τις ξεπερασμένες και συνηθισμένες διαδρομές που ακολούθησαν οι πολιτικοί και τα κόμματα μέχρι σήμερα και να επιδιώξουμε την εθνική συνεννόηση και τη συμφωνία των πολιτικών δυνάμεων πάνω σε συγκεκριμένα θέματα, με συγκεκριμένα χρονοδιαγράματα».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή