Κύπελλο Ελλάδας: Έκπληξη Εθνικού Αστέρα, πρόκριση για Ολυμπιακό Βόλου

Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2010 19:54
A- A A+

Έκπληξη σημειώθηκε στο παιχνίδι του Εθνικού Αστέρα με την Ξάνθη για τη φάση των «32» του Κυπέλλου Ελλάδος, καθώς η ομάδα της Καισαριανής που αγωνίζεται στη Football League απέκλεισε στα πέναλτι με σκορ 4-2 (0-0 η κανονική διάρκεια και η παράταση) τους Ακρίτες.

Το παιχνίδι ήταν κακό από πλευράς θεάματος με λίγες ευκαιρίες, μεγαλύτερη εκ των οποίων εκείνη του Βάσι του Αστέρα στο 74Ά, όταν η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο Λυμπερόπουλου.

Μετά από 90 λεπτά αγώνα και άλλα 30 παράτασης οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι, όπου στα δυο πρώτα χτυπήματα οι Κιντάνα και Μπούγκα της Ξάνθης ήταν άστοχοι. Αντιθέτως, οι γηπεδούχοι έστειλαν στα δίχτυα όλες τιε δικές τους εκτελέσεις και στο τέλος πανηγύρισαν μια μεγάλη πρόκριση.

Στην παράταση κρίθηκε και άλλος αγώνας του Κυπέλλου πους ξεκίνησε στις 17:00 μεταξύ του ΟΦΗ και του Ολυμπιακού Βόλου στο Ηράκλειο με του φιλοξενούμενους να επικρατούν με 0-1 και να παίρνουν την πρόκριση.

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης για τους Βολιώτες πέτυχε ο Καπετάνος στο 104Ά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών είχε κερδίσει ο Σολάκης, ο οποίος ανατράπηκε από τον Λιαπάκη.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις