Χρ. Παπουτσής: Δεν είναι εκβιασμός το να λες την αλήθεια

Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010 11:37

«Δεν είναι εκβιασμός να λες την αλήθεια στον κόσμο», ανέφερε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κατηγορώντας παράλληλα τα υπόλοιπα κόμματα ότι ενόψει των εκλογών της Αυτοδιοίκησης επιχειρούν να δημιουργήσουν ένα μέτωπο αντιπολίτευσης όσον αφορά το εθνικό σχέδιο σωτηρίας της χώρας.

A- A A+

Απάντηση στις επικρίσεις που δέχεται ο Πρωθυπουργός με αφορμή το εκλογικό δίλημμα που έθεσε κατά τη διακαναλική συνέντευξη που παραχώρησε, έδωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρήστος Παπουτσή.

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Alter, ο κ. Παπουτσής χαρακτήρισε «χαστούκι στην ανευθυνότητα» την παρέμβαση του κ. Παπανδρέου, απέναντι – όπως είπε – σ’ εκείνους που «επιχειρούν να μετατρέψουν το πεδίο των αυτοδιοικητικών εκλογών σε ένα πεδίο διαμόρφωσης ενός μετώπου ενάντια στην κυβερνητική πολιτική, η οποία επιχειρεί να βγάλει την Ελλάδα από την ύφεση».

«Δεν είναι εκβιασμός να λες την αλήθεια στον κόσμο», ανέφερε, κατηγορώντας παράλληλα τα υπόλοιπα κόμματα ότι ενόψει των εκλογών της Αυτοδιοίκησης επιχειρούν να δημιουργήσουν ένα μέτωπο αντιπολίτευσης όσον αφορά το εθνικό σχέδιο σωτηρίας της χώρας.

Το θέμα, πρόσθεσε, δεν είναι αν θα πάμε σε εκλογές, αλλά ότι θα πάμε οπωσδήποτε μπροστά, κι αυτό ακριβώς ήταν το μήνυμα του κ. Παπανδρέου. «Πρέπει να βγάλουμε την οικονομία μας από τα αδιέξοδα. Για να το πετύχουμε αυτό χρειαζόμαστε τη μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση της κοινωνίας και κυρίως των υπευθύνων δυνάμεων της κοινωνίας μας, εκείνων που θέλουν πράγματι να βάλουν πλάτη για να προχωρήσουμε μπροστά», τόνισε ο υπουργός, σημειώνοντας ότι οι κοινωνίες δεν μπορούν να βασίζονται ούτε να χρησιμοποιούν την κινδυνολογία για να οργανώσουν το μέλλον τους.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή