Πυρά Αλ. Τσίπρα κατά του πρωθυπουργού και του διοικητή της ΤτΕ

«Συμπεριφέρονται ο ένας ως αρχιτέκτων και ο άλλος ως εργολάβος της σύγχρονης Σπιναλόγκα»
Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010 12:24
A- A A+

Σκληρή γλώσσα κατά του Πρωθυπουργού και του διοικητή της ΤτΕ χρησιμοποίησε από την Κέρκυρα όπου περιοδεύει ο Αλέξης Τσίπρας.

«Όσες απορίες μας άφησε ο πρωθυπουργός στην προχθεσινή του συνέντευξη ήρθε χθες να τις απαντήσει ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας», δήλωσε ο κ. Τσίπρας.

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον κ. Παπανδρέου ότι με την πολιτική του έχει φτάσει τον κόσμο στο απροχώρητο και ότι από κοινού με τον κ. Προβόπουλο, «συμπεριφέρονται ο ένας ως αρχιτέκτων και ο άλλος ως εργολάβος του σύγχρονου Καιάδα, της σύγχρονης Σπιναλόγκα».

«Όσες απορίες μας άφησε ο πρωθυπουργός στην προχθεσινή του συνέντευξη ήρθε χθες να τις απαντήσει ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας και μας είπε ούτε λίγο-ούτε πολύ ότι αν το μήνυμα της κάλπης είναι ευνοϊκό για την κυβέρνηση αυτό που θα ακολουθήσει θα είναι περικοπές μισθών, νέο ασφαλιστικό, κατάργηση συμβάσεων, αυξήσεις στα εισιτήρια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Θέλουν να βγούμε από την κρίση με εκατομμύρια συμπολίτες μας στο περιθώριο. Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη», πρόσθεσε και προειδοποίησε ότι το μήνυμα της κάλπης θα είναι ηχηρό και δεν θα αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνείας.

Α. Τσίπρας: Συμπεριφέρονται ο ένας ως αρχιτέκτων και ο άλλος ως εργολάβος της σύγχρονης Σπιναλόγκα

Α. Τσίπρας: Συμπεριφέρονται ο ένας ως αρχιτέκτων και ο άλλος ως εργολάβος της σύγχρονης Σπιναλόγκα

«Στις 7 του Νοέμβρη θα αμφισβητήσουμε το μνημόνιο. Θα το αμφισβητήσουμε από τα αριστερά, ενισχύοντας τις υποψηφιότητες και συνδυασμούς της ριζοσπαστικής αριστεράς και της συνάντησής της με τον χώρο του κοινωνικού ΠΑΣΟΚ», σημείωσε, κάνοντας άνοιγμα και προς το χώρο του κυβερνώντος κόμματος.

Σημειώνεται ότι το πρωί ο κ. Τσίπρας περιόδευσε στην πόλη της Κέρκυρα και συνέχεια επισκέφθηκε τον ΟΑΕΔ, το ΙΚΑ και το νοσοκομείο της πόλης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή