ΚΚΕ: Ο λαός να κόψει τη φόρα του κ. Προβόπουλου και του κ. Παπανδρέου

Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010 13:06
A- A A+

Ο λαός πρέπει να κόψει τη φόρα και του κ. Προβόπουλου και του κ. Παπανδρέου και όλων των άλλων που συνηγορούν στην πολιτική που ακολουθείται, διεμήνυσε η γενική γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα σε δηλώσεις κατά την επίσκεψή της στο ΟΤΕ.

Η κ. Παπαρήγα χαρακτήρισε υποκριτική την αντίδραση της κυβέρνησης στις δηλώσεις του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, διότι, όπως είπε, «κόκκινη γραμμή» δεν υπάρχει για την κυβέρνηση.

Α. Παπαρήγα: Ο λαός να κόψει τη φόρα και του κ. Προβόπουλου και του κ. Παπανδρέου

Α. Παπαρήγα: Ο λαός να κόψει τη φόρα και του κ. Προβόπουλου και του κ. Παπανδρέου.

«Αυτά τα μέτρα που προτείνει ο κ. Προβόπουλος έχουν ήδη περπατήσει εδώ και πολλά χρόνια στην Ευρώπη. Ο ελληνικός λαός και ιδιαίτερα τα εργατικά λαϊκά στρώματα πρέπει να κόψουν τη φόρα και του κ. Προβόπουλου και του κ. Παπανδρέου και όλων των άλλων που συνηγορούν σε μια τέτοια πολιτική», τόνισε η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, υπογραμμίζοντας πως «στις 7 του Νοέμβρη η ψήφος πρέπει να είναι ψήφος ανατροπής στην ουσία της στρατηγικής τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και της ΝΔ και των ευρωπαϊκών κατευθύνσεων».

Κληθείσα να σχολιάσει τέλος τη συζήτηση περί πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, η κ. Παπαρήγα σημείωσε: «Αν στρέψω τη μνήμη μου προς τα πίσω, το ΠΑΣΟΚ ρέπει προς τον εκβιασμό πολύ συχνά».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή