Αισιόδοξος ο Β. Κικίλιας

Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010 16:46
A- A A+

Αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών εμφανίστηκε ο υποψήφιος με τη ΝΔ για την περιφέρεια Αττικής Βασίλης Κικίλιας, εκτιμώντας πως θα περάσει σίγουρα στο δεύτερο γύρο.

Κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με δημοσιογράφους τόνισε ακόμη ότι στόχος του είναι να κερδίσει τη δεύτερη Κυριακή και να εκλεγεί περιφερειάρχης.

Αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών εμφανίστηκε ο υποψήφιος με τη ΝΔ για την περιφέρεια Αττικής Βασίλης Κικίλιας.

Σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις που τον εμφανίζουν στην τρίτη θέση, σημείωσε ότι άλλες μετρήσεις τον εμφανίζουν σίγουρα δεύτερο. Μάλιστα, άφησε αιχμές για τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που δεν δείχνουν ότι θα είναι ένας εκ των διεκδικητών της περιφέρειας τη δεύτερη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Την ίδια ώρα, στελέχη της ΝΔ εκφράζουν την εκτίμηση πως στην περίπτωση που ο συνδυασμός του κ. Κικίλια πάρει από 22% και πάνω στον πρώτο γύρο, θα περάσει στο δεύτερο γύρο καθώς τότε είτε ο συνδυασμός του κ. Σγουρού, είτε του κ. Δημαρά θα είναι τρίτος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή