Επίθεση στο εκλογικό του κέντρο κατήγγειλε ο Β.Κικίλιας

Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2010 14:36
UPD:17:25
A- A A+

Επίθεση στο εκλογικό του κέντρο στο Σύνταγμα κατήγγειλε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με τη ΝΔ Βασίλης Κικίλιας.

«Σήμερα το πρωί, το κεντρικό προεκλογικό περίπτερο του συνδυασμού μας στο Σύνταγμα δέχθηκε επίθεση από αγνώστους, οι οποίοι τραυμάτισαν τον φύλακα στο χέρι του και προξένησαν σημαντικές ζημιές στο περίπτερο. Καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε τις προσπάθειες ορισμένων να ανακόψουν την ανοδική μας πορεία. Δηλώνουμε απερίφραστα πως δε μας πτοούν, δε μας τρομοκρατούν», διεμήνυσε ο κ. Κικίλιας με αφορμή την επίθεση.

Την επίθεση στο εκλογικό κέντρο του Β. Κικίλια καταδίκασε η Ρηγίλλης, εκφράζοντας την ευχή να είναι ένα μεμονωμένο συμβάν. Παράλληλα ζητεί από την αστυνομία να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να αποκαλυφθεί η ταυτότητα των δραστών.

«Σε κάθε περίπτωση - και ανεξαρτήτως του λυπηρού αυτού συμβάντος - οι εκλογές πρέπει να διεξαχθούν μέσα σε κλίμα ομαλότητας και ηρεμίας, ούτως ώστε οι πολίτες να ασκήσουν απερίσπαστοι το δημοκρατικό τους δικαίωμα», σημειώνεται στην ανακοίνωση της ΝΔ.

Η ΝΔ, καταλήγει η ανακοίνωση, δεν θα ακολουθήσει την κυβέρνηση στην προσπάθεια όξυνσης στην οποία έχει επιδοθεί τις τελευταίες μέρες. «Μας φτάνει η πρωτοφανής κρίση που περνάει η ελληνική κοινωνία, δεν χρειάζεται και το εκρηκτικό μείγμα της οξύτητας που προσθέτει η κυβέρνηση».

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή