Κύπελλο: Λύτρωση στο τέλος για ΠΑΟΚ

Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2010 16:46
UPD:29/10/2010 15:30

Με γκολ του Γιώργου Φωτάκη, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-0 και πήρε το εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος χωρίς να χρειαστεί να περάσει από την ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι.

A- A A+

Στο τελευταίο λεπτό της ημίωρης παράτασης βρήκε ο ΠΑΟΚ τη λύτρωση κόντρα στον Εορδαϊκό. Με γκολ του Γιώργου Φωτάκη, επικράτησε με 1-0 και πήρε το εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος χωρίς να χρειαστεί να περάσει από την ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι.

Ο μέσος του δικεφάλου με κεφαλιά αξιοποίησε τη σέντρα του Σακελλαρίου, διώχνοντας το βάρος από τα πόδια των συμπαικτών του, οι οποίοι πίεζαν, αλλά δεν μπορούσαν να διασπάσουν την άμυνα των ψυχωμένων γηπεδούχων.

Το παιχνίδι, που διεξήχθη υπό ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες λόγω του νερού που είχε μαζευτεί στον αγωνιστικό χώρο από τη βροχή, ήταν κακό σε θέαμα με τον ΠΑΟΚ να έχει τον έλεγχο καθ' όλη τη διάρκεια του 90λέπτου και των επιπλέον 30' της παράτασης και τον Εορδαϊκό να αμύνεται. Παρόλα αυτά, ρυθμό δεν βρήκε ποτέ κανένας από τους δυο αντιπάλους, πέρα από κάποια πεντάλεπτα αναλαμπών για τους φιλοξενούμενους, η οποίοι χρειάζονταν να περάσει ως αλλαγή στον αγώνα ο Βλάνταν Ίβιτς για να γίνουν ομάδα.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Σακελλαρίου, Κοντρέρας, Ζουέλα, Βιτόλο, Φωτάκης, Ελ Ζαρ, Κριστιάνο (Ίβιτς 45'), Σαλπιγγίδης, Παπάζογλου (Φιλομένο 90+)

Εορδαϊκός: Λοντίγκιν, Ριζούλης (Καραμπατζάκης 64'), Δεληζήσης, Κουρούπης, Τσιανάκας, Χιντζίδης, Τομαράς (Κριτσωτάκης 64'), Μπανούσης, Κουτσουρές, Μουδούρογλου, Προβίδας (Ταφαρλής 100')

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις