Παναθηναϊκός: Μήνυμα νίκης από τους φίλους της ομάδας

Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2010 23:05
A- A A+

Ξεκάθαρο μήνυμα χωρίς πολλά -πολλά από τους οργανωμένους στην Παιανία. «Δώστε τα όλα, νικήστε τους». Ηγετική παρέμβαση, μπράβο σε Σιμάο. Δεν άνοιξε τα χαρτιά του ο Νιόπλιας, δοκιμή με στόπερ Κατσουράνη.

Οι φίλοι της ομάδας βρέθηκαν εκεί για να... ντοπάρουν ψυχολογικά τους παίκτες του Νίκου Νιόπλια, ώστε ο Παναθηναϊκός να παρουσιαστεί ψυχωμένος και έτοιμος για... όλα κόντρα στον Ολυμπιακό. Περίπου 150 οργανωμένοι έδωσαν το παρών και μεταξύ άλλων είπαν στους παίκτες:

«Θέλουμε να παίξετε με πάθος. Έχουμε χάσει τα δύο τελευταία χρόνια από αυτούς και δεν υπάρχει περιθώριο για άλλο αποτέλεσμα εκτός από την νίκη. Να παίξετε περισσότερο από όσο μπορείτε. Να νικήσετε και για τα αδέρφια μας που βρίσκονται ψηλά». Σε εκείνο το σημείο ο Τζιμπρίλ Σισέ έκανε ηγετική παρέμβαση και τόνισε: « Ξέρω τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι για εσάς και τον Παναθηναϊκό μας. Θα το μεταφέρω στους παίκτες. Σας διαβεβαιώνω ότι όλοι θα έχουν το πάθος που πρέπει μέσα στο γήπεδο».

Πάντως, η επίσκεψη δεν είχε ούτε συνθήματα, ούτε τον παλμό που είχαν παρόμοιες παρουσίες των οργανωμένων. Παράλληλα, αρκετοί από τους οπαδούς έδωσαν συγχαρητήρια στον Σιμάο. «Είσαι μάγκας. Έχασες τον άδερφο σου αλλά έμεινες εδώ για το καλό της ομάδας.

Τώρα, και όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Οι περισσότερες θέσεις στην ενδεκάδα είναι δεδομένες αλλά απόψε στην Παιανία ο Νίκος Νιόπλιας δεν άνοιξε τα χαρτιά του, δείχνοντας ότι κάτι ετοιμάζει. Ίσως αυτό να είναι και η μετατόπιση του Κώστα Κατσουράνη από τον άξονα της μεσαίας γραμμής στο κέντρο της άμυνας. Μάλιστα, ο «Κάτσο» έπαιξε στο κέντρο της άμυνας στο δίτερμα και δεν αποκλείεται ο Νιόπλιας να τον ρίξει στο πλευρό του Μπουμσόνγκ.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις