Βαλβέρδε: «Κάναμε γρήγορα λάθη σε λίγα λεπτά»

Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2010 22:39
A- A A+

Παρά την ήττα στο ντέρμπι ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έχασε την ψυχραιμία του και όπως υποστήριξε, η νίκη του Παναθηναϊκού οφείλεται στο ότι κατάφερε να αποσυντονίσει τους ποδοσφαιριστές του με τη γρήγορη ισοφάριση που πέτυχε στην επανάληψη.

Ο Βάσκος τεχνικός των «ερυθρολεύκων» τόνισε ακόμα πως οι ομάδα του έπαιξε καλά σε γενικές γραμμές, ενώ επισήμανε πως θα πρέπει να αποδεχθεί και το ενδεχόμενο της ήττας στο πρόγραμμά της.

«Με το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε χάσαμε την ισορροπία που είχαμε. Μετά ήρθε και το δεύτερο, η αποβολή μας αποδιοργάνωσε και με παίκτη λιγότερο ήμασταν ευάλωτοι. Μέχρι να δεχθούμε το γκολ ήμασταν στην ίδια κατάσταση με το πρώτο», σημείωσε αρχικά.

«Πιστεύω ότι η πραγματικότητα φαίνεται στο 11 εναντίον 11 και ήμασταν καλύτεροι. Επηρεαστήκαμε πολύ από το γκολ και την αποβολή και αυτό πρέπει να το έχουμε στο μυαλό μας. Πρέπει να αποδεχθούμε ότι υπάρχει και η ήττα. Κάναμε πολλά σωστά αλλά και κάποια λάθη», πρόσθεσε.

«Αυτό που συνέβη σήμερα είναι ότι κάναμε γρήγορα λάθη σε λίγα λεπτά. Τα ντέρμπι ποτέ δεν είναι εύκολα και αντίπαλος σε πιέζει πάντα. Όπως έγινε σήμερα».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις