Νιόπλιας: «Όλο οι προπονητές φταίνε»

Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2010 22:58
A- A A+

Αν και δεν θέλησε να το παραδεχθεί, ανακούφιση ήταν το συναίσθημα που καθρεπτιζόταν στο πρόσωπο του Νίκου Νιόπλια μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

«Για εμένα γιατί σωτηρία; Ε γιατί τι έγινε που θα ήμουν σε δύσκολη θέση; Πάντα σε δύσκολη θέση είμαι. Στον Παναθηναϊκό είμαι», ήταν η απάντησή του σε ερώτηση που του έγινε, κατά πόσο η νίκη έσωσε τη θέση του στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Και στη συνέχεια δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για την κριτική που του έχει γίνει όλο αυτό το διάστημα από το ξεκίνημα της σεζόν για της εμφανίσεις της ομάδας.

«Όταν το λέω εγώ δεν με ακούει κανείς. ¶λλα είναι τα προβλήματα. Κάναμε πολύ καλή προετοιμασία αλλά δεν κάναμε όλοι. Πως είναι τα τρεξίματα του Μαρίνου, του Καντέ του Λάζαρου; Των παιδιών που ήρθαν από την αρχή. Όπου κάνω λάθος να το λέω και όταν κάνω το σωστό να επιβραβεύομαι», υποστήριξε λίγο αργότερα σε ερώτηση για την καλή φυσική κατάσταση που έδειξαν να έχουν οι ποδοσφαιριστές του στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού.

«Όλο οι προπονητές φταίνε. Όταν χάνουμε εμείς γίνονται στην Παιανία αυτά, τα κακώς κείμενα που λέτε σήμερα για τον Βαλβέρδε», πρόσθεσε.

Αναφορικά με το παιχνίδι, τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές του στο πρώτο μέρος είχαν μείνει στο ματς με την ΑΕΚ, αλλά στην επανάληψη ξύπνησαν.

«Ξεκινήσαμε εκεί που σταματήσαμε με την ΑΕΚ. Δηλαδή την ίδια εμφάνιση. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Παίζοντας πάρα πολύ καλά στην επανάληψη, γυρίσαμε το ματς. Δίκαιη νίκη κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο».

Όσον αφορά για τον κορυφαίο της ομάδας του, όπως άφησε να εννοηθεί, αυτός ήταν ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

«Θα μιλήσω στον καθένα ξεχωριστά. Δύο γκολ, όμως, είναι δύο γκολ (αναφερόμενος στον Σισέ). Ο Λάζαρος έπαιξε κάτι παραπάνω για το γκολ. ¶ρα ας ξαναψηφίσουμε (σ.σ. για MVP)».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις