Πατέρας: «Κέρδισε ο καλύτερος»

Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2010 23:30
A- A A+

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση και το τελικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Νίκος Πατέρας, τονίζοντας πως κέρδισε ο καλύτερος.

Ο Νίκος Πατέρας ρωτήθηκε για τη δήλωση του Μαρινάκη το περασμένο Σάββατο (σ.σ «ποιο ντέρμπι;»)«Δεν ξέρω τι είπε ο κ. Μαρινάκης. Είδαμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ένας υποτονικός αγώνας, στο δεύτερο και οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ δυνατά. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλύτερα και κέρδισε. Πήγα στα αποδυτήρια και έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες. Πιστεύω ότι ένα από τα καλά που έχει ο Παναθηναϊκός είναι να γυρνάει παιχνίδια. Υπάρχουν κάποια θέματα που πρέπει να έχουμε βελτιώσεις».

Για τη φιλοξενία στον κ Μαρινάκη, ο Νίκος Πατέρας δήλωσε: «Η διοίκηση του Ολυμπιακού ήθελε σουίτα πάνω από τη θύρα 25. Ο κ. Μαρινάκης ήθελε να κάτσει σαν πρόεδρος της Λίγκας και ήταν υποχρέωσή μας να τον προστατέψουμε. Έγινε ένα μικροεπεισόδιο και, όπως οφείλαμε, φροντίσαμε να τον προστατεύσουμε. Ούτε γάτα ούτε ζημιά».

Αναφορικά με το αν η διοίκηση του Παναθηναϊκού νιώθει δικαιωμένη με το αποτέλεσμα του ντέρμπι, ο πρόεδρος της ΠΑΕ δήλωσε: «Εμείς σαν διοίκηση αυτό που κάναμε ήταν να δώσουμε ψυχολογικές ντόπες στην ομάδα και να βοηθάμε στα δύσκολα. Δικαιωμένοι είναι οι παίκτες και ο προπονητής. Θα είναι ένα πρωτάθλημα με πολύ σασπένς. Ευχαριστώ τον κόσμο μας για την παρουσία του».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις