Δεν «βλέπει» πρόωρες εκλογές ο Θ. Πάγκαλος

Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2010 14:37
A- A A+

«Έχω την αίσθηση ότι δεν θα γίνουν πρόωρες εκλογές εφέτος ή του χρόνου», δηλώνει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, σε συνέντευξή του στο «ΒΗΜΑ της Κυριακής», ενώ σημειώνει ότι το βράδυ των εκλογών «όπως πάντα, όλοι θα δηλώνουν ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα».

Σε ό,τι αφορά το δίλημμα των εκλογών, εκτιμά ότι ο πρωθυπουργός «δεν μπορούσε να μη σηκώσει το γάντι που είχε πετάξει ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς» και υπογραμμίζει: «Νομίζω ότι το ξεκίνησε ο Αντώνης Σαμαράς, που έθεσε το θέμα με τη μορφή δημοψηφίσματος, υπέρ ή κατά του μνημονίου».

Ερωτηθείς σχετικά με τις συζητήσεις που γίνονται για αναδιάρθρωση του χρέους, απαντά ότι «προτού φτάσουμε στην αναδιάρθρωση του χρέους πρέπει να τελειώσουμε με το έλλειμμα... Τα χρέη υπάρχουν για να αναδιαρθρώνονται. Μπορεί να το επιδιώξουμε ή να μας προταθεί και να μη μας συμφέρει να το αποτρέψουμε» και κρίνει απολύτως λογικές τις πρόσφατες προτάσεις του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γ. Προβόπουλου, για την αντιμετώπιση των ελλειμμάτων.

Αναφερόμενος τέλος στην υποψηφιότητα του Γ. Δημαρά για την περιφέρεια Αττικής, κάνει λόγο για μια «μη υπαρκτή» υποψηφιότητα και τονίζει ότι «κανείς δεν ξέρει τίποτα γι' αυτόν, πέραν του ότι είναι συμπαθητικό και καλό παιδί».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή