Σούπερ Λίγκα: Κέρκυρα-Αστέρας Τρίπολης 1-2

Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2010 17:03
UPD:17:27
A- A A+

Με αντεπίθεση διαρκείας ο Αστέρας Τρίπολης γύρισε το εις βάρος του 1-0 και επιβλήθηκε της τυπικά γηπεδούχου Κέρκυρας στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο με 1-2, κατακτώντας άλλους τρεις βαθμούς μακριά από την έδρα του.

Οι Αρκάδες βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 36', όταν ο Τσίγκας με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τους Φαίακες. Το παιχνίδι μέχρι εκείνο το σημείο ήταν πολύ κακό και καμιά από τις δυο ομάδες δεν είχε πείσει με την απόδοσή της πως άξιζε να προηγηθεί.

Στην επανάληψη ο Αστέρας ανέβασε ρυθμό και πήρε τον έλεγχο του αγώνα. Παρόλα αυτά, τα λεπτά περνούσαν και έδειχνε να μη μπορεί να απειλήσει την εστία του Ντίμι Κωνσταντόπουλου.

Η λύση εν τέλει για την ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου ήρθε στο 77ο λεπτό. Σε μια εκτέλεση φάουλ του Ουριμπάρι η μπάλα έφτασε στον Πουλίδο και αυτός από κοντά με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια.

Με ανεβασμένη την ψυχολογία από την ισοφάριση οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για να πετύχουν και δεύτερο τέρμα και το κατάφεραν στο 86' με τον Ουντόζι, σε ένα σημείο που η Κέρκυρα και να ήθελε, δεν προλάβαινε να αντιδράσει.

Οι συνθέσεις:

Κέρκυρα (Μπάμπης Τεννές): Κωνσταντόπουλος, Βενέτης, Στολτίδης (89' Δεινόπαπας), Καλαντζής (85' Μακρυδημήτρης), Φλαβίνιο (61' Ιωάννου), Τσίγκας, Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Γκουστάβο, Επστάιν, Μακρής

Αστέρας Τρίπολης (Βαγγέλης Βλάχος): Ντεγκρά, Φυτανίδης, Ουριμπάρι, Πουλίδο, Ορόθκο, Καρέρα (86' Τσαμπούρης), Λαδάκης, Μπαστία, Μάρτινς, Αράς (62' Φορτούνης), Ρομπέρτο (46' Ουντότζι)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις