Σούπερ Λίγκα: Πανσερραϊκός-Καβάλα 1-0

Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2010 17:12
UPD:17:26
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΚΗΣ

A- A A+

Τη δεύτερή του νίκη στο πρωτάθλημα πήρε ο Πανσερραϊκός, επικρατώντας εντός έδρας με 1-0 της Καβάλας στο μακεδονικό ντέρμπι.

Το μοναδικό γκολ στη συνάντηση πέτυχε ο Λεοζίνιο στο 9' με όμορφο δυνατό σουτ, που τράνταξε το δοκάρι του Μάριο Γκαλίνοβιτς πριν καταλήξει στα δίχτυα.

Παρότι, πάντως βρέθηκαν από νωρίς μπροστά στο σκορ, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να επιβάλουν τον ρυθμό τους. Αντιθέτως, η Καβάλα ήταν εκείνη που πίεσε σε όλο το υπόλοιπο ματς (για πάνω δηλαδή από 80 λεπτά), χωρίς όμως να απειλήσει ιδιαίτερα τον Ράντμαν.

Στις καθυστερήσεις μόνο και οι δυο ομάδες είχαν από μια ευακιρία για να πετύχουν γκολ. Αρχικά ο Ονουάτσι έκανε ένα σουτ που σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στη συνέχει ο Γκαλίνοβιτς έπρεπε να πραγματοποιήσει διπλή απόκρουση για να σώσει από μια δεύτερη παραβίαση την εστία του.

Οι συνθέσεις:

Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Ράντμαν, Παπάζογλου (70' Γαλανόπουλος), Παντελιάδης, Τάντιτς (77' Γεωργιάδης), ¶μο, Κάστρο, Σουμπίνιο (61' Ανάκογλου), Μπέλιτς, Ντάλε, Μαβένε, Λεοζίνιο

Καβάλα (Ντράγκαν Οκούκα): Γκαλίνοβιτς, Σιόντης (87' Γιάννου), Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Χργκόβιτς, Καρντόσο (62' Βουτσίσεβιτς), Ντιέ, Αμπντούν, Ονουάτσι, Ντραρσεβίλ, Ογκμπέτσε (81' Ντικρόκ)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις