Γ. Καρατζαφέρης: Τι Σαμαράς, τι Δημαράς

Δευτέρα, 01 Νοεμβρίου 2010 15:14

«Για εμάς, τι Σαμαράς, τι Δημαράς, είναι το ίδιο πράγμα», αναφέροντας μάλιστα πως πίσω από τον κ. Δημαρά, βρίσκονται κορυφαίοι βουλευτές της ΝΔ, υποστήριξε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.

A- A A+

Βολές κατά του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά και του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Δημαρά εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.

Συγκεκριμένα, υποστήριξε πως πίσω από την υποψηφιότητα Δημαρά κρύβεται η ΝΔ, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Για εμάς, τι Σαμαράς, τι Δημαράς, είναι το ίδιο πράγμα». Ανέφερε μάλιστα πως πίσω από τον κ. Δημαρά, βρίσκονται κορυφαίοι βουλευτές της ΝΔ.

Γ. Καρατζαφέρης: Tι Σαμαράς, τι Δημαράς

Γ. Καρατζαφέρης: Tι Σαμαράς, τι Δημαράς

Ο κ. Καρατζαφέρης έστρεψε τα βέλη του και στο ΠΑΣΟΚ, επισημαίνοντας πως πέντε ημέρες πριν τις εκλογές οι εκβιασμοί από τα δύο μεγάλα κόμματα και οι υπόγειες διαδρομές συνεχίζονται.

Χαρακτήρισε τον κ. Δημαρά ως ένα πρόσωπο που δεν ξέρει ποιος το προωθεί και από πού αντλεί τη δύναμή του, προσθέτοντας ότι η υποψηφιότητά του είναι συσκότιση των πραγματικών περιστατικών που συνοδεύουν τις εκλογές.

Τόνισε ακόμη ότι ουδέποτε ο κ. Δημαράς συναντήθηκε με τον ίδιο, αλλά ανέφερε ότι αν στο διάδρομο της Βουλής του είπα και μια καλησπέρα αυτό δεν σημαίνει και συνάντηση.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή