Αλ. Παπαρήγα: Ξεπερασμένο το δίλημμα του Πρωθυπουργού

Δευτέρα, 01 Νοεμβρίου 2010 16:44
A- A A+

Διακύβευμα χωρίς βάση χαρακτήρισε το δίλημμα του Πρωθυπουργού η γ.γ. του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, κατηγορώντας τον κ. Παπανδρέου ότι έχει ήδη συμφωνήσει για μια ελεγχόμενη χρεοκοπία της χώρας.

Η γ.γ. του ΚΚΕ εξαπέλυσε διπλή επίθεση στα δύο μεγάλα κόμματα, επισημαίνοντας ότι για να μπει φρένο σ’ αυτή την κατάσταση πρέπει στις επικείμενες εκλογές «να χτυπηθεί αλύπητα σαν το χταπόδι το ΠΑΣΟΚ και να μην ανακάμψει η ΝΔ».

«Γιατί μας τρομοκρατούν με την χρεοκοπία; Την αποφασίζουν και μοιράζουν μεταξύ τους τα κέρδη και τις ζημιές στο κεφάλαιο και οι λαοί μοιράζονται μόνο τις ζημιές. Επομένως σε χρεοκοπία είμαστε», σχολίασε κατά τη διάρκεια ομιλίας της στη Νίκαια.

Εξαπέλυσε επίσης διπλή επίθεση στα δύο μεγάλα κόμματα, επισημαίνοντας ότι για να μπει φρένο σ’ αυτή την κατάσταση πρέπει στις επικείμενες εκλογές «να χτυπηθεί αλύπητα σαν το χταπόδι το ΠΑΣΟΚ και να μην ανακάμψει η ΝΔ». «Αυτοί οι δυο είναι πυλώνες που υπηρετούν το μεγάλο κεφάλαιο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Οι βιομήχανοι, οι εφοπλιστές, οι μεγαλέμποροι δεν σκάνε για το αν χάσει ο Παπανδρέου και κερδίσει ο Σαμαράς. Γιατί; Ο Σαμαράς είπε καθαρά ότι αν γίνει κυβέρνηση θα εφαρμόσει το μνημόνιο, γιατί υπάρχει συνέχεια στη διακυβέρνηση», πρόσθεσε, καλώντας τους πολίτες να ανακόψουν αυτή τη συνέχεια, μέσα από την ανατροπή της πολιτικής εξουσίας.

Α. Παπαρήγα: Να χτυπηθεί το ΠΑΣΟΚ, να μην ανακάμψει η Ν.Δ.

Α. Παπαρήγα: Να χτυπηθεί το ΠΑΣΟΚ, να μην ανακάμψει η Ν.Δ.

Αναφερόμενη εξάλλου στις δηλώσεις του κ. Γ. Δημαρά, σημείωσε ότι ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής ήδη αποκαλύφθηκε, «με τα ψέματα που είπε ότι συναντήθηκε με όλα τα κόμματα». «Ο άνθρωπος όμως ας συναντήθηκε με τον Σαμαρά, δεν παίζει με τη ΝΔ. Πίσω του υπάρχουν άλλες δυνάμεις, είναι αχυράνθρωπος, οι οποίες κινούνται για κυβέρνηση συνεργασίας», συμπλήρωσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή