Champions League: Στην τελική ευθεία των ομίλων

Τρίτη, 02 Νοεμβρίου 2010 13:34

Για τον 3ο Όμιλο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει εξασφαλίσει λίγο πολύ την πρωτιά του γκρουπ και με νίκη στην Τουρκία κόντρα στην Μπούρσασπορ (που δεν έχει πάρει ακόμα ούτε ένα βαθμό) επισημοποιεί την πρόκρισή της.

A- A A+

Πέρα από το Ρούμπιν Καζάν-Παναθηναϊκός, άλλες επτά αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Τρίτης που ανοίγει την αυλαία στην 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Όλες άκρως σημαντικές από τη στιγμή που η διοργάνωση μπαίνει στην τελική της ευθεία και κάθε βαθμός μετράει στην υπόθεση πρόκριση.

Στον 1ο Όμιλο η Βέρντερ φιλοξενεί την Τβέντε στη Βρέμη με τους δυο αντιπάλους να γνωρίζουν, πως με δυο βαθμούς έκαστος, όποιος πάρει τη νίκη διατηρεί ελπίδες για να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση, ενώ ο ηττημένος θα χρειάζεται ένα μικρό θαύμα για να το καταφέρει. Στο άλλο ματς του γκρουπ, η Τότεναμ υποδέχεται στο Λονδίνο την Ίντερ και ελπίζει να πάρει εκδίκηση για την ήττα της με 4-3 την προηγούμενη αγωνιστική.

Πιο ξεκάθαρα είναι τα πράγματα στον 2ο Όμιλο. Εκεί οι δυο πρωτοπόροι, Λυών και Σάλκε, παίζουν εκτός έδρας με Μπενφίκα και Χάποελ, αντίστοιχα, γνωρίζοντας πως ακόμα και με ισοπαλία (100% οι Γάλλοι και σε μεγάλο βαθμό και οι Γερμανοί) προκρίνονται στους «16».

Για τον 3ο Όμιλο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει εξασφαλίσει λίγο πολύ την πρωτιά του γκρουπ και με νίκη στην Τουρκία κόντρα στην Μπούρσασπορ (που δεν έχει πάρει ακόμα ούτε ένα βαθμό) επισημοποιεί την πρόκρισή της. Μεγάλη μάχη για τη δεύτερη θέση θα δώσουν Βαλένθια και Ρέιντζερς. Οι Σκοτσέζοι προηγούνται αυτή τη στιγμή με πέντε βαθμούς, έναντι τεσσάρων των Ισπανών, οι οποίοι όμως τους φιλοξενούν στην έδρα τους απόψε.

Ο 4ος Όμιλος είναι το Παναθηναϊκό, όπου τα πράγματα είναι λίγο πολύ γνωστά. Το «τριφύλλι» μόνο με νίκη στη Ρωσία κόντρα στη Ρούμπιν θα μπορεί να ελπίζει ακόμα στη μεγάλη ανατροπή και η οποία για να επιτευχθεί θα πρέπει να συνδυαστεί με επικράτηση της Μπαρτσελόνα στην Κοπεγχάγη.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις