Πίστη Αδαμίδη για λύση στο γηπεδικό της ΑΕΚ

Τρίτη, 02 Νοεμβρίου 2010 16:26
UPD:17:08
A- A A+

Αισιόδοξος πως θα βρεθεί λύση στο γηπεδικό της ΑΕΚ εμφανίστηκε για ακόμα μια φορά ο Σταύρος Αδαμίδης.

Ο πρόεδρος της Ένωσης σε γεύμα που παρέθεσε σε δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του συλλόγου, αποκάλυψε πως στις 12 Νοεμβρίου η ομάδα θα μετακομίσει στο νέο ιδιόκτητο προπονητικό της κέντρο στα Σπάτα, ενώ στη συνέχεια αναφερόμενος στο θέμα της κατασκευής του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, χαρακτήρισε το σχέδιό του «απολύτως εφικτό στην υλοποίησή του».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Σταύρος Αδαμίδης.

«Το έχουμε καταθέσει στον Δήμο, τον έχουμε ενημερώσει σχετικά και έχω δεσμευθεί πως στα έργα για την κατασκευή του γηπέδου θα προσληφθούν εργάτες από την ευρύτερη περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας. Εγώ πιστεύω πως ως στην ¶νοιξη θα ξέρουμε για τη Νέα Φιλαδέλφεια. Πιστεύω πως με το σχέδιο που έχουμε θα προχωρήσουμε. Να είστε σίγουροι πως θα έχουμε γήπεδο πριν από τον Παναθηναϊκό», πρόσθεσε.

Αναφορικά με το οικονομικό σκέλος του όλου πρότζεκτ, αλλά και γενικά του συλλόγου, τόνισε: «Το έχω ξαναπεί πως πρέπει να αισθανόμαστε τυχεροί που έχουμε τονι Πέτρο Πάππα και τον Νίκο Νοτιά, που χρηματοδοτούν ακόμα την ομάδα. Από την αρχή του χρόνου έχουν βάλει 14 εκατομμύρια ευρώ και τον τελευταίο ένα μήνα έχουν βάλει 1.5 εκ. ευρώ».

«Σύντομα θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα του διαχειριστικού ελέγχου, θα έχετε λεπτομερή εικόνα για όλα τα χρήματα που εισπράχθηκαν, τα χρήματα που δαπανήθηκαν και την διαχείριση που έγινε σ' όλα τα επίπεδα», υποστήριξε λίγο αργότερα.

Ακόμα, εξέφρασε για μια ακόμα φορά την πεποίθησή του πως ο Σκόκο θα μείνει στην ΑΕΚ, ενώ όπως αποκάλυψε, με όσους προπονητές και να μίλησε για να αντικαταστήσουν τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, όλοι υποστήριξαν πως πιο σημαντικός παίκτης της Ένωσης είναι ο Γρηγόρης Μάκος.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις