Αλ. Τσίπρας: Οι εκβιασμοί περί εκλογών δε θα περάσουν

Τετάρτη, 03 Νοεμβρίου 2010 12:47
UPD:15:56
A- A A+

Κάλεσμα στους πολίτες να σταθούν στο ανάστημά τους, στέλνοντας την ερχόμενη Κυριακή ψήφο διαμαρτυρίας, καταγγελίας, αλλά και εναλλακτικού δρόμου απηύθυνε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρας.

Σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια επίσκεψης που πραγματοποίησε την Τετάρτη στη Λέσχη Φιλίας Ν. Κόσμου, ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι οι εκβιασμοί περί εκλογών δεν πρόκειται να περάσουν.

Σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια επίσκεψης που πραγματοποίησε την Τετάρτη στη Λέσχη Φιλίας Ν. Κόσμου, ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι οι εκβιασμοί περί εκλογών δεν πρόκειται να περάσουν.

Εκτίμησε μάλιστα ότι ο Πρωθυπουργός όχι μόνο δεν είναι διατεθειμένος να κάνει πρόωρες εκλογές, αλλά θα θελήσει να κρατηθεί όσο περισσότερο γίνεται στην εξουσία, μέχρι να φτάσει, όπως υποστήριξε, στη λεγόμενη αναδιάρθρωση του χρέους, και να την παρουσιάσει, ως δική του επιτυχία, η οποία θα ξεπερνά τη χρεοκοπία.

«Η κοινωνική χρεοκοπία όμως», συνέχισε, «θα έχει ήδη επέλθει, όταν παραπετάμε τους ηλικιωμένους, όταν παραπετάμε τους αδύναμους που έχουν ανάγκη στο περιθώριο και τους βγάζουμε έξω από τον κοινωνικό ιστό».

Σχολιάζοντας τις πρόσφατες σχετικές εισηγήσεις του διοικητή της ΤτΕ, ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε ότι οι χώροι φιλοξενίας για τους ηλικιωμένους αποτελούν οάσεις και όχι μόνο δεν πρέπει να καταργηθούν, αλλά πρέπει να υποστηριχθούν.

«Δεν μπορεί η χώρα μας να μετατραπεί σε μια χώρα που θα διώχνει τα νιάτα και θα παραπετά τα γηρατειά. Είναι απαράδεκτες οι δηλώσεις Προβόπουλου, είναι απαράδεκτη η κοινωνική πολιτική που ακολουθείται από το μνημόνιο», επισήμανε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή