Ντ. Μπακογιάννη: Ανεύθυνος ο Πρωθυπουργός

Τετάρτη, 03 Νοεμβρίου 2010 17:38
A- A A+

Για ανευθυνότητα κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό η Ντόρα Μπακογιάννη με αφορμή τις ενδεχόμενες πρόωρες εκλογές και συμπλήρωσε ότι το αντιμνημόνιο «δεν υπάρχει ως εναλλακτική λύση».

Συγκεκριμένα, η ανεξάρτητη βουλευτής σημείωσε ότι ο κ. Παπανδρέου «αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο των εκλογών, σε μια φάση που η ελληνική οικονομία βρίσκεται πραγματικά στην πιο δύσκολη καμπή της, όπου λίγο είχαμε πάρει τα πάνω μας και φαινόταν ότι κερδίζουμε την εμπιστοσύνη των αγορών, εμφανιζόμαστε με το ενδεχόμενο των εκλογών, όπου οι μισοί έχουν κάνει σλόγκαν το αντιμνημόνιο λες και υπάρχει δίλημμα "μνημόνιο ή αντιμνημόνιο"».

Επιπλέον, η πρώην υπουργός Εξωτερικών δήλωσε ότι είναι επικίνδυνη λογική αυτή που προσπαθούν να περάσουν οι πολιτικές δυνάμεις, ότι ο καυγάς γίνεται για το μνημόνιο ή το αντιμνημόνιο, το οποίο «δεν υπάρχει ως εναλλακτική λύση».

Αφήνοντας αιχμές τόσο κατά του πρωθυπουργού όσο και κατά του προέδρου της ΝΔ, η κ. Μπακογιάννη είπε: «Από τη μια έχεις τον έναν, που σου λέει θα μηδενίσω το έλλειμμα σε 18 μήνες και από την άλλη μεριά έχεις τον άλλον, που αντί να σταθεί στο ύψος των απαιτήσεων των καιρών, λέει ότι θα κάνει εκλογές και μάλιστα κυκλοφορεί και η περίφημη ιστορία περί εκλογών του Δεκεμβρίου».

Κάλεσε τέλος τον πρωθυπουργό «αντί να αναλώνεται σε εκλογικά διλήμματα, να προχωρήσει πολύ ταχύτερα τις μεταρρυθμίσεις τις οποίες χρειάζεται η χώρα».

Επίσης επανέλαβε ότι στις 21 Νοεμβρίου στο γήπεδο του Μπάντμιντον θα ανακοινωθεί η ίδρυση του νέου πολιτικού της φορέα και κάλεσε όσους θέλουν να γίνουν ιδρυτικά μέλη να προσέλθουν.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή